De 4 succesfactoren van digitale transformatie in retail

Retail is een dynamische wereld. Klanten hebben hoge verwachtingen: ze verwachten consistentie, een persoonlijke benadering én de beste prijs-kwaliteitverhouding. Kom je hier als retailer niet aan tegemoet? Grote kans dat ze overstappen of door-klikken naar de concurrentie. In ons whitepaper ‘De 4 succesfactoren van digitale transormatie in Retail’ leest u niet alleen hoe u aan deze nieuwe verwachtingen kan voldoen, maar deze ook kan overtreffen. Vraag dit whitepaper nu snel aan en laat u inspireren!

IN DIT GRATIS WHITEPAPER

  • Digitale Transformatie

    Retail organisaties zijn constant in beweging. Als doelen van een organisatie veranderen, laat dit ook processen niet onveranderd. Lees meer over hoe retailers digitaal transformeren om de veranderde processen te kunnen blijven ondersteunen.
  • Van star naar disruptief

    De gevestigde orde in de retailwereld is flink opgeschud. Dat is niemand in Nederland ontgaan. Mede door de opkomst van disruptieve nieuwkomers zien gevestigde retailers het belang van snelheid, flexibiliteit en innovatie maar al te goed in.
  • Data centraal

    De verdere digitalisering van retailers resulteert in een enorme groei aan data. Deze data bevat in potentie een schat aan waarde. Lees hoe het centraal beschikbaar stellen van data die waarde binnen handbereik brengt van retailers.
“Boodschappen doen bij C1000, snel enveloppen halen bij het Postkantoor en daarna nog even bij Videoland langs. In 2006 was dat een normaal rondje door het winkelcentrum, maar in tien jaar tijd verdwenen deze ketens bijna volledig uit het straatbeeld. Andere ketens groeiden juist.”