Flowfabric

Brandbook

Het gehele verhaal van flowfabric leest u in het unieke flowfabric brandbook.

Bestel het gratis brandbook

Qlik Sense

Met Qlik Sense bent u in staat om data gedreven beslissingen te maken.

QLIK SENSE DASHBOARD IN MENDIX
Dynamische rapportages

FlowFabric maakt haar Mendix applicaties slimmer door het integreren van Qlik Sense technologie. De mogelijkheden en flexibiliteit om op deze manier dynamische rapportages en visuele dashboards toe te voegen aan Mendix applicaties zijn oneindig. Middels de Insights module zijn we in staat meer waarde uit je Mendix data te halen.

Moderne front-end

Qlik Sense heeft een front-end die gebruikt maakt van de moderne web standaarden, waaronder HTML5, CSS3, web sockets en Javascript. Dit geeft ons de mogelijkheid voor mashups en embedded analytics, waarbij visualisaties uit Qlik Sense in Mendix Applicaties kunnen worden geïntegreerd. We hebben met Qlik Sense bovendien toegang tot een zeer rijke library van verschillende grafiektypes. Een mooi voorbeeld zijn bijvoorbeeld de kaartvisualisaties die meerdere kaartlagen kunnen weergeven en automatisch namen van o.a. landen, provincies en steden kan geo-coderen.

Associative Data Indexing Engine

Qlik Sense werkt met een Associative Data Indexing Engine die ervoor zorgt dat geselecteerde data groen, geassocieerde data wit en niet-geassocieerde data grijs worden. Dit zorgt ervoor dat gebruikers analyses kunnen doen met zicht op alle relevante data. We zoeken dus niet op basis van queries, waarmee we voorkomen dat we geassocieerde data over het hoofd zien, waardoor belangrijke inzichten verloren gaan.

Chart Assistance

Met de Augmented Intelligence(AI) ontwikkelingen van Qlik Sense zoals Chart Assistance en de Insight advisor gaat er een nieuwe wereld open. Chart Assistance is een functie die op basis van ingeladen data en best practices direct een grafiek toont. Wanneer een extra dimensie aan de grafiek wordt toegevoegd wordt de grafiek hier ook automatisch op aangepast. De Insight advisor maakt gebruik van AI en de Cognitive engine om nieuwe en bestaande inzichten op te doen op basis van de ingeladen data en kan op basis hiervan verschillende datavisualisaties voorstellen.

Unieke kenmerken van Qlik Sense

De unieke kenmerken van Qlik Sense zoals Drag & drop visualisatie en smart search. Snelle en betrouwbare connecties naar meerdere data bronnen met realtime analytics en managed connecties. Anytime, Anywhere. Data storytelling functionaliteit en vereenvoudigde self service functies. Een rapid development environment met o.a. gedeelde object libraries. Beschikbaarheid van open & standard APIs waardoor multi-source data integratie mogelijk is. Uiteraard voorzien van een enterprise-level.

Self Service
Qlik Sense biedt uitgebreide self-service mogelijkheden waardoor gebruikers zelf dashboards kunnen ontwikkelen. Met de intuïtieve drag-and-drop interface kunnen gebruikers eigen dashboards ontwerpen op basis van vooraf gedefinieerde master items. Met de Data Manager wizard kunnen gebruikers bovendien zelf datasets inlezen, koppelen, opschonen en prepareren, zonder een regel script te hoeven coderen.
Embedded
Met de open API’s en complete developers omgeving kunnen we analyses, interactieve en intuïtieve dashboards embedded in onze Mendix Applicaties, specifieke analytische apps maken of nieuwe losstaande visualisaties vormgeven.
User Interface
De gebruikersinterface van Qlik Sense heeft een responsive design, waardoor visualisaties in een dashboard automatisch worden geoptimaliseerd voor elk schermformaat. Hierdoor maakt het niet uit of een dashboard wordt geopend op een desktop, tablet of smartphone, omdat de objecten op het scherm automatisch schalen. Any time, any where!

"Met Qlik Sense blijven we de markt uitbreiden door een schaalbaar, veilig en uitbreidbaar platform te creëren. Een platform dat organisaties kunnen beschouwen als het middelpunt van hun BI-implementatie in de gehele onderneming."

Anthony Deighton - Qlik CTO and SVP of Products

QLIK SENSE GEÏNTEGREERD IN UW MENDIX APP?

Heeft Qlik Sense uw interesse gewekt? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Qlik Sense in uw Mendix applicatie? Vul dan het formulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact op om een eerste kennismaking in te plannen.

  • Vraag vrijblijvend meer informatie