Flowfabric

Brandbook

Het gehele verhaal van flowfabric leest u in het unieke flowfabric brandbook.

Bestel het gratis brandbook

Ortec

Ortec is het antwoord op complexe vraagstukken rondom fieldservice, planning en bedrijfsoptimalisaties.

OPTIMALE PLANNING MET ORTEC
Buitendienstmedewerkers

Het plannen van werkzaamheden, afspraken voor buitendienstmedewerkers of onderaannemers is allesbehalve eenvoudig. Het gaat niet alleen om het vinden van de medewerker met de juiste competenties, maar ook om persoonlijke voorkeuren, geldende wet- en regelgeving, reistijden, etc. En alleen op die momenten dat het u en uw klanten het beste uitkomt.

Slimme algoritmes

FlowFabric maakt haar Mendix applicaties slimmer door het integreren van Ortec Cloud services. Middels deze services en de expertise van FlowFabric zijn we in staat om de kracht van slimme algoritsmes te gebruiken zodat ook hele complexe vraagstukken afgehandeld kunnen worden. Bijvoorbeeld voor organisaties met een buitendienst helpen wij om afspraken op een rendabele manier in te plannen en te beheren.

Optimale route

Hierdoor zijn klanten in staat om tijden te voorspellen en routes optimaal in te plannen en tegelijkertijd flexibel genoeg blijven om te kunnen reageren op last-minute wijzigingen. Daarbij wordt rekening gehouden met bijvoorbeeld de voorkeuren van uw medewerkers, prioriteit van contacten of de arbeidswetten. Het resultaat? Een optimale planning van uw volledige dienstverlening, zowel mobiel als op locatie. Altijd en in iedere situatie.

“FlowFabric kan als geen ander complexe processen doorgronden. Daarbij ziet FlowFabric in dat het toepassen van besliskunde middels Ortec Cloud Services cruciaal is bij het optimaliseren van processen. Met deze visie loopt FlowFabric voorop.”

Bart Veeke - Business Unit Manager Ortec Workforce Divisie

MAAKT ORTEC OOK UW MENDIX APP SLIMMER?

Wilt u meer weten over de inzet van Ortec in uw Mendix applicatie? Vul dan het formulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact op om een eerste kennismaking in te plannen.

  • Vraag vrijblijvend meer informatie