Flowfabric

Brandbook

Het gehele verhaal van flowfabric leest u in het unieke flowfabric brandbook.

Bestel het gratis brandbook

Omnext

Omnext, de specialist in broncode analyse.

INZET VAN OMNEXT OP 3 MANIEREN
Wat kan Omnext voor u betekenen?

Wat kan Omnext voor u betekenen? Wij zetten Omnext op 3 manieren in. In de vorm van een Fit Test, een eenmalige analyse van uw Mendix Model. Of als Stay Fit programma waarop regelmatige basis een analyse van de Mendix code wordt uitgevoerd of als Onboarding Review ter voorbereiding van het in beheer nemen van de Mendix applicatie. Hieronder worden de verschillende opties inhoudelijk toegelicht.

Fit Test

Wilt u weten hoe fit uw Mendix applicatie is? Of u klaar bent voor de toekomst en of uw software veilig is? Onze oplossing is onze broncode analyse van uw Mendix applicatie: de Omnext Fit Test. Dit is een objectieve en volledig geautomatiseerde nulmeting van uw Mendix broncode. Waar liggen de pijnpunten maar ook, waar liggen de mogelijkheden? De test biedt een objectieve en volledig geautomatiseerde nulmeting van de Mendix broncode op basis van ISO 25010 en de Mendix Standards & Guidelines, ook wel Mendix best practices genoemd, die in het platform aanwezig zijn. Uitkomst van de broncode analyse is intelligente informatie om de business te verbeteren: in één upload. We meten de verschillende gebieden: Onderhoudbaarheid, Veiligheid, Open Source en Cloud Fitness.

Stay Fit

Het Stay Fit programma wordt, net als de eenmalige broncode analyse: de Omnext Fit Test, volledig opgebouwd op basis van Mendix Standards & Guidelines en uw eigen business rules. Wij meten wat standaard is, maar ook wat specifiek is voor uw situatie. Dit om tot relevante en objectieve resultaten te komen waarmee u en uw team aan de slag kunnen. Optioneel kunt u een Stay Fit Plus Programma afnemen waarbij een aantal keren per jaar een onafhankelijke expert review door een van onze specialisten toe wordt gevoegd. Indien er doorlopend aan de Mendix applicatie wordt ontwikkeld dan is het advies om te kiezen voor het stay fit programma.

Onboarding Review

FlowFabric gecertificeerd als Mendix support partner. Ook Mendix applicaties die niet door ons zijn ontwikkeld nemen wij in beheer. Onderdeel van het onboarding proces is de onboarding review gevolgd door een transitie fase. Met de Onboarding Review brengen we objectief de status van uw Mendix applicatie in kaart. Door het gebruik te maken van Omnext maken we een diepgaande analyse van de applicatie architectuur, de score van uw Mendix applicatie volgens de ISO25010 norm én de applicatie wordt getoetst op basis van de Mendix Best Practices. De analyse van de resultaten worden in een overzichtelijke rapportage samengevat.

Waarom Omnext in combinatie met FlowFabric?

Waarborg de kwaliteit van uw Mendix applicatie
Wil je je Mendix applicaties controleren tov de gehanteerde Mendix practices op het gebied van prestaties, beveiliging. onderhoudbaarheid en conventies? Wil je hieruit trendanalyses kunnen destilleren? Wil je klonen binnen Mendix applicaties kunnen identificeren of wil je de visuele afhankelijkheden analyseren op zowel applicatie- als op module niveau? En allemaal in een cloudbased dashboard waar alle belangrijke statistieken de kwaliteit van uw Mendix Applicatie weergeven.
Kwaliteit staat centraal bij FlowFabric
FlowFabric is partner van Omnext en heeft Code Quality een centrale plek gegeven in onze werkwijze om zo te komen tot de beste kwaliteit. We passen dit bij meerdere van onze Mendix klanten toe. We delen graag deze kennis, want juist ook bij het ontwikkelen op basis van het Mendix platform is het belangrijk om het juiste overzicht te behouden als het gaat om de kwaliteit van het Mendix model en de gehanteerde ontwikkel richtlijnen.

"Omnext geeft ons en onze klanten inzicht om te kunnen blijven verbeteren. Bij Mendix gaat het om snelle en iteratieve ontwikkeling. Dan is Omnext voor het borgen van kwaliteit als integraal onderdeel van het ontwikkelproces een essentieel instrument."

OMNEXT VOOR UW MENDIX APPLICATIE?

Wilt u meer weten over de inzet van Omnext in uw Mendix applicatie? Vul dan het formulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact op om een eerste kennismaking in te plannen.

  • Vraag vrijblijvend meer informatie