Flowfabric

Brandbook

Het gehele verhaal van flowfabric leest u in het unieke flowfabric brandbook.

Bestel het gratis brandbook

Mendix

FlowFabric is uw Mendix Certified expert partner.

WAAROM MENDIX?
Optimaliseren bedrijfsprocessen

Constant blijven innoveren is cruciaal voor organisaties om de concurrentie voor te blijven, de klant centraal te stellen of om de time to market te verkorten. Het ontwikkelen van applicaties die bijdragen aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen speelt hierin een belangrijke rol. FlowFabric is de Mendix specialist die inhoudelijke expertise combineert met specifieke domeinkennis en innovatieve oplossingen.

5x faster

Onze klanten ervaren een ongekende snelheid van applicatieontwikkeling, tot wel vijf keer sneller dan met traditionele programmeertalen. Een implementatie kan met Mendix al in een aantal dagen in plaats van een aantal weken of maanden.

Samenwerking tussen business en IT

Het Mendix App platform ondersteunt een hechte samenwerking tussen business en IT en helpt teams bij het plannen, ontwikkelen, implementeren en managen van bedrijfsapplicaties door de ondersteuning van de volledige Agile application lifecycle management.

Waarom Flowfabric?

Wij begrijpen jouw business
FlowFabric helpt organisaties te transformeren en innoveren. Juist op die gebieden waarop zij kunnen differentiëren ten opzichte van hun concurrenten, waar processen aan verandering onderhevig zijn of waar geen standaard oplossing aanwezig is.
Optimale user experience
Onze klanten ervaren een kortere time to market en een gemaximaliseerde ROI door met Mendix applicaties te ontwikkelen voor elk device en te integreren met bestaande systemen. Zo is Mendix de juiste keus om multichannel en multidevice applicaties te ontwikkelen. En om een optimale user experience te deployen naar de cloud of on-premise.
We speak IT
Wij vertalen complexe datamodellen naar gebruiksvriendelijke en dynamisch ontwikkelde applicaties die uw business weer echt ondersteunen.

"FlowFabric werkt met applicatieontwikkelplatform Mendix en dat is een overtuigende combinatie. Het past goed bij de agile benadering van FlowFabric. De korte iteraties en implementaties brengen snelheid in het project."

Gabor Olah, EMEA Business Analyst - Euronics

MENDIX VOOR UW ONDERNEMING?

Heeft het Mendix platform uw interesse gewekt? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het Mendix platform en hoe we dit voor uw onderneming kunnen inzetten? Vul dan het formulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact op om een eerste kennismaking in te plannen.

  • Vraag vrijblijvend meer informatie