Flowfabric

Brandbook

Het gehele verhaal van flowfabric leest u in het unieke flowfabric brandbook.

Bestel het gratis brandbook

Knime

KNIME is de krachtige motor achter data gedreven beslissingen.

De krachtige eenvoud van KNIME
Data science, AI en machine learning

Een van de drijfveren van FlowFabric is om applicaties steeds slimmer te maken. KNIME is een dynamische en schaalbare oplossing waarin FlowFabric gebruik maakt van workflow controls, wiskundige & statistische functies, machine learning algoritmes, voorspellende modellen en andere data science technieken. Of je nu opzoek bent naar een data mining project of het deployen van machine learning of AI-algoritmes, KNIME ondersteunt out-of-the-box machine learning modellen voor clusters, deep learning, decision trees, logistic regression en meer. De krachtige eenvoud van KNIME maakt het mogelijk om een snelle integratie van artificial intelligence toe te passen.

Predictive analysis

Achter de applicatie werken krachtige modellen in KNIME de sturingsinformatie uit, om deze vervolgens in een prachtige visualisatie te tonen in een Mendix-embedded Qlik Sense dashboard. Een predictive analyse kijkt in de toekomst op basis van historische data, maar ook prescriptive modellen kunnen recommendations tonen voor beslissingen. Door deze embedding wordt het eenvoudig om bijvoorbeeld promotiecampagnes te plannen, automatiseren en analyseren.

Machine learning

KNIME ondersteunt out-of-the-box machine learning modellen voor clusters, deep learning, decision trees, logistic regression en meer. De krachtig eenvoud van KNIME maakt het mogelijk om een snelle integratie van artificial intelligence toe te passen.

Waarom KNIME?

Embedded triangle
Vanuit de beschikbare API’s en dedicated servers is de architectuur eenvoudig in te richten. Een volledige embedding met Mendix als data source, KNIME als analyse platform en Qlik Sense voor de naadloze visualisatie in de Mendix applicatie. Het beste van drie werelden.
Scalability
Het ongelimiteerde aantal workflows zorgt ervoor dat elke vraag verwerkt kan worden. KNIME draait op een eigen server waarin ook het aantal gebruikers dynamisch mee kan groeien met uw organisatie.
Community knowledge
Mede dankzij het open source karakter van KNIME is er een grote en actieve community die via de KNIME community HUB kennis deelt en bijdraagt aan een snelle adoptie van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van data science.

"Al 6 jaar op rij is KNIME door Gartner aangewezen als leider op het gebied van data science platformen, meer dan 100.000 gebruikers, meer dan 1.500 modules en de grootste keuze uit AI-algoritmes."

KNIME IN UW MENDIX APPLICATIE?

Heeft de KNIME technologie uw interesse gewekt? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van KNIME in uw Mendix applicatie? Vul dan het formulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact op om een eerste kennismaking in te plannen.

  • Vraag vrijblijvend meer informatie