Flowfabric

Brandbook

Het gehele verhaal van flowfabric leest u in het unieke flowfabric brandbook.

Bestel het gratis brandbook

FlowFabric Mobile

Beleef de mobile experience!

Mobile first

Bij ontwikkelen van applicaties is mobile geen keuze meer maar een must. sterker nog, veel klanten van FlowFabric hebben een Mobile First strategie waarbij eerst de applicatie voor mobile wordt ontwikkeld en dan pas een desktop versie. De wijze waarop een mobiele applicatie wordt ontwikkeld is sterk afhankelijk van het gebruik, omstandigheden en type device. In veel gevallen is een mobiele web applicatie voldoende, maar in sommige gevallen worden functies van het device aangeroepen of moet informatie en functionaliteit ook offline beschikbaar zijn. Speciaal voor offline functionaliteit heeft FlowFabric een mobile framework ontwikkeld.

Diverse segmenten

FlowFabric Mobile heeft voor elke business case een passende mobiele oplossing. Te denken valt aan Order Entry binnen het retail & Wholesale segment, voor slimme verkoop applicaties die alle informatie rondom klant, prijs en product bevat om zo het proces van order intake te optimaliseren. Ook in andere segmenten waar bijvoorbeeld digitale formulieren worden gebruikt voor het uitvoeren van inspecties van schades is een mobiele applicatie een passende oplossing.

Snelle ontwikkeling
Ontdek de kracht van het framework en ontwikkel apps in dagen in plaats van weken en maanden. Door het modelgedreven karakter en hergebruik van componenten liggen geavanceerde mobiele applicaties binnen handbereik.
Solution templates
Het platform introduceert standaard oplossingen voor o.a. order entry, reporting, formulieren, maar ook maatwerk apps op basis van specifieke klantwensen zijn eenvoudig te realiseren.
Integration
Het platform is open en schaalbaar. Door een integratie laag en diverse API’s kunnen we gemakkelijk integreren met verschillende backend systemen zoals Mendix, SAP of Oracle.
Offline
Wij bieden offline functionaliteit in combinatie met een intelligent synchronisatie mechanisme. De data en functionaliteit van de App blijven beschikbaar ook wanneer er geen werkende internet verbinding is.

"FlowFabric levert mobiele toepassingen binnen diverse segmenten en industrieën. Elke rol binnen een proces heeft weer zijn eigen requirements en eisen. En elk proces heeft weer specifieke business rules. Dit vraagt om een flexibele oplossing."

FlowFabric mobile voor uw onderneming?

Heeft FlowFabric Mobile uw interesse gewekt? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en hoe we dit voor uw onderneming kunnen inzetten? Vul dan het formulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact op om een eerste kennismaking in te plannen.

  • Vraag vrijblijvend meer informatie