Flowfabric

Brandbook

Het gehele verhaal van flowfabric leest u in het unieke flowfabric brandbook.

Bestel het gratis brandbook

User Experience Design

User experience design is voor ons meer dan het plaatje van je nieuwe applicatie, de vormgeving van je iconen, of de kleur van een knop.

Visualisatie een integraal onderdeel

Een applicatie kan technisch nog zo goed in elkaar zitten, als de gebruiker hem niet gebruikt, informatie niet kan vinden, teveel moet zoeken of klikken dan lopen processen niet efficiënter maar werkt het juist vertragend. En in het ergste geval kost het klanten of opdrachten. Daarom is User Experience Design bij FlowFabric integraal onderdeel van onze project teams. Want bij het ontwerpen van innovatieve applicaties zijn niet alleen de business doelstellingen belangrijk, maar minstens zo belangrijk zijn de gebruikersdoelen. We optimaliseren het proces zo, voor de beste interactie met de doelgroep van onze klanten.

Waarbij het doorgronden van het gedrag van bezoekers centraal staat om zo een unieke user experience te creëren. Het gebruik van User Experience Design in onze projecten heeft verschillende voordelen. Zo wordt in een vroegtijdig stadium de klantvraag helder en moet er nagedacht worden over de wensen en eisen. Door de snelle visualisatie is het eenvoudig om in een vroegtijdig stadium zaken te valideren en is het ontwikkelteam in staat om nog efficiënter te werken. Hierdoor zien we dat het goed inzetten van User Experience Design

Een visualisatie van de bedrijfsdoelstellingen

Maak kennis met de experts!

Nieuwsgierig

Wilt u weten hoe u uw Mendix Ontwikkeling efficiënter kan laten verlopen? Hoe u abstractie processen kunt visualiseren en hoe u de adoptie van software bij het in gebruik nemen kunt verhogen.

Maak dan kennis met onze experts!

Wij vertellen u graag verder hoe u gebruik kunt maken van User Experience Design. Aan de hand van prikkelende voorbeelden, cases en best practices begeleiden we u in de wereld van User Experience Design.

 

 

Get in touch

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.