Flowfabric

Brandbook

Het gehele verhaal van flowfabric leest u in het unieke flowfabric brandbook.

Bestel het gratis brandbook

Service Operations

Het goed beleggen van support afspraken en altijd een vast aanspreekpunt is waar FlowFabric Service Operations voor staat.

Altijd één aanspreekpunt

FlowFabric realiseert vaak applicaties die organisatieoverstijgend zijn. Zowel binnen als buiten de organisatie wordt er door meerdere personen gebruik van gemaakt. De processen die met de applicaties worden ondersteund, bevinden zich meestal in het primaire proces van een organisatie. Omdat dit type applicatie vaak integreert met achterliggende systemen, is de impact van een eventuele verstoring of incident groot. Het service operations team van FlowFabric staat voor u klaar om dit zo snel mogelijk te verhelpen.

Voor al uw Mendix applicaties

Met onze support dienstverlening voor Mendix klanten bieden wij een unieke propositie. Een volwaardige dienstverlening met een  vast team van gespecialiseerde service operations engineers kunnen wij elke Mendix Applicatie in beheer nemen. Volgens duidelijke afspraken in een passende SLA garanderen wij een snelle en transparante dienstverlening.  Via het online incident management systeem, telefoon of email kunnen incidenten worden gemeld.

Tevens zorgen we voor aansluiting van de werkzaamheden met uw ontwikkelteam of partner, uw release kalender of toekomstige wijzigingen. U heeft altijd zicht op de status van een ticket en op basis van rapportages en evaluatie momenten kunnen we de dienstverlening en beschikbaarheid van uw applicaties blijven verbeteren.

Zekerheid

Service Operations biedt een volledige support dienstverlening voor al uw Mendix-applicaties. Beschikbaarheid, controle en inzicht zorgen voor het juiste resultaat.

Via één centraal aanspreekpunt en een vast team met verstand van zaken heeft u altijd zicht op het proces en de performance van uw omgeving.

Wij bieden Zekerheid en grip op prestaties door proactieve monitoring en vaste respons- en aanvangstijden. Zelfs 24×7 support is mogelijk.