Flowfabric

Brandbook

Het gehele verhaal van flowfabric leest u in het unieke flowfabric brandbook.

Bestel het gratis brandbook

Service Desk

Met onze proces kennis en Service Desk oplossingen zorgen wij voor een geoptimaliseerde aanname en verwerking van binnenkomende meldingen.

Een centraal klantbeeld

Binnen de huidige markt worden steeds hogere eisen gesteld aan de spelregels rondom klantenservice. Er wordt verwacht dat de klantenservice alles paraat heeft, van klanthistorie tot een afdelingoverstijgend beeld van lopende activiteiten. Een centraal klantbeeld verschuift hoe langer hoe meer van het wensenlijstje, naar het eisenlijstje van organisaties. Organisaties willen diepere en relevantere relaties aan gaan met iedere klant.

De servicedesk oplossingen van FlowFabric dragen bij aan een snelle en slimme servicedesk. Meer inzicht en naleving van de SLA zorgt voor grotere loyaliteit, meer klantbehoud en een hogere klanttevredenheid. Het optimaliseren van een servicedesk proces vraagt om domeinkennis en een flexibele oplossing.

Elke opdrachtgever, SLA, melding of werkorder heeft specifieke eisen. De gekozen oplossing moet dan ook in staat zijn om feitelijk elk servicemodel in onder te brengen.

Automatische verrijking meldingen

Binnenkomende meldingen komen automatisch binnen en verrijkt. Door de slimme workflows worden ze effectief toegekend en sneller afgehandeld.

Volledige controle

Met de Service Desk oplossing van FlowFabric krijgt u volledig zicht en controle over de status van meldingen en de effectiviteit van uw dienstverlening naar uw opdrachtgevers toe.

De hoogste service graad

Juiste informatie, de hoogste service graad en opereren binnen de gemaakte klantafspraken verhoogt de klanttevredenheid en maakt relaties langdurig en bestendig.