Flowfabric

Brandbook

Het gehele verhaal van flowfabric leest u in het unieke flowfabric brandbook.

Bestel het gratis brandbook

Quality Assurance

Bij FlowFabric staat de kwaliteit van uw applicatie centraal, daarom bieden wij de Quality Assurance service aan.

De hoogste kwaliteit

FlowFabric ambieert de hoogste kwaliteit. Niet alleen gericht op het leveren van kwalitatief hoogwaardige softwareproducten, maar binnen alle facetten van de organisatie. De ervaring leert dat quality assurance bijdraagt aan een verbeterd werkproces en een verhoogde efficiency en kwaliteit. Het is een systematisch proces om continu te controleren of die dingen die we doen voldoen aan de gestelde requirements en uitgangspunten. Het doel van quality assurance is om fouten te vangen, voordat er wordt opgeleverd.

Integraal onderdeel

Voor FlowFabric maakt quality assurance integraal onderdeel uit van alle projecten en werkprocessen. Zowel bij het ontwikkelen van softwareapplicaties als het analyseren van processen. En, zowel intern als extern. Hiervoor hebben we een aantal best practices opgesteld en krijgen we een sneller en beter antwoord op vragen zoals:

  • Is er een volledige definition of done opgesteld?
  • Op welke wijze wordt er peer reviewing toegepast?
  • Is elk projectlid ook een[...]

Quality Assurance en Agile

Quality assurance is heel goed toepasbaar binnen een Agile-werkwijze, waarbij we te maken hebben met korte iteraties en meerdere opleveringen. Bij de juiste balans tussen quality assurance, Agile-ontwikkeling en domeinkennis wordt de hoogst mogelijke kwaliteit behaald. Wilt u meer weten hoe u voordeel kunt halen uit Quality Assurance, neem dan contact met ons op.