Flowfabric

Brandbook

Het gehele verhaal van flowfabric leest u in het unieke flowfabric brandbook.

Bestel het gratis brandbook

PKCO

Het Platform Kort Cyclische Opdrachten (PKCO) is dé applicatie voor het opvolgen, plannen, oplossen en afhandelen van opdrachten in de breedste zin van het woord.
PKCO

Het Platform Kort Cyclische Opdrachten speelt in op de vraag naar een gestroomlijnd proces voor het leveren van producten & diensten, het plegen van onderhoud, inspecties en het verhelpen van storingen. FlowFabric is kennispartner en levert een solution template waarmee deze (field service) vraagstukken efficiënt worden opgelost. De oplossing richt zich o.a. op het automatisch plannen van opdrachten, het aansturen van monteurs en het managen van aannemers en onderaannemers. Daarbij wordt de klant of opdrachtgever gefaciliteerd met de mogelijkheid om zelf zijn afspraken in de te plannen.

Kenmerken

Het Platform Kort Cyclische Opdrachten is modulair opgebouwd en volledig naar wens in te richten. Slimme wiskunde in de vorm een planningsalgoritme zorgt voor een waterdichte planning, route optimalisatie en het effectief aansturen van de workforce. Het realtime Insights dashboard toont de juiste managementinformatie waarmee bottlenecks kunnen worden opgespoord en in één oogopslag de performance van de business bekeken kan worden.

Snel en flexibel acteren op veranderingen, hoge klanttevredenheid en het optimaal leveren van producten & diensten staat centraal in de FlowFabric PKCO oplossing.
Het op Mendix gebaseerde platform biedt flexibiliteit, keten integratie en de “Cool Blue” ervaring die klanten tegenwoordig eisen. Behoud daarnaast grip op wensen, functionaliteiten, financiële doelstellingen en drijf innovatie!PKCO Module

Functionaliteit

De PKCO-module, ontwikkelt in Mendix, bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Workflow: beheer je processen en business logica
 • Gebruikersportalen: stem taken en functionaliteiten af op de gebruikers van het platform
 • Field Service: optimale aansturing van de (service) monteurs
 • Easy integration: integratie bestaand IT landschap, multi protocol ondersteuning, SSO SAML2.0 en aansluiting externe registers
 • Planning: zet planning in zijn kracht met een dynamische planning en de integratie Ortec service planner
 • Insights: realtime datavisualisatie en sturing op KPI’sPKCO Module

Benefits

De PKCO-module levert onderstaande voordelen:

 • 100% Fit: grip en wensen & functionaliteiten
 • Cloud based: hosting inbegrepen
 • Uniform proces: professionaliseer je bedrijfsprocessen
 • Optimale klantbeleving: vergroot je klanttevredenheid
 • Ketenintegratie: manage de keten

Hebben we uw interesse gewekt?

Bent u ook op zoek naar een applicatie ter ondersteuning van het opvolgen, plannen, oplossen en afhandelen van opdrachten in de breedste zin van het woord? Neem dan contact met ons op zodat we u meer kunnen laten zien.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Referenties waar we trots op zijn

Ziezodan