Flowfabric

Brandbook

Het gehele verhaal van flowfabric leest u in het unieke flowfabric brandbook.

Bestel het gratis brandbook

PDM & PLM

Met de PDM & PLM applicaties heeft u zicht op alle stappen in het ontwikkelproces en de Lifecycle van uw producten nog voordat de productie startCollectionering

De collectie van een retail of wholesale organisatie is essentieel daar waar het gaat om herkenbaarheid, innovatie en onderscheidend vermogen. Grip en zicht op de samenstelling van de collectie, de doorlooptijden, de risico’s en winstgevendheid is enorm belangrijk. Dit is een complex proces met veel verschillende stakeholders. De veeleisende marktomstandigheden vragen om een sterke collectie. Voor veel retail en wholesale organisaties biedt een geoptimaliseerd en gestroomlijnd productdata management proces veel potentie.

Het productdata management proces wordt gekenmerkt door een hoge mate van complexiteit. Van het ontwerpen van de collectie tot het selecteren van de juiste materialen, het stroomlijnen van het inkoopproces en de samenwerking met uw toeleveranciers en fabrikanten. Het begint op de designafdeling met specifieke designrichtlijnen en eindigt bij het produceren van de collectie. Daarom is het belangrijk dat alle stappen in het ontwerpproces tijdig en volgordelijk verlopen

Domeinexpertise en best practices

Met de combinatie van FlowFabric PDM & PLM oplossingen, domeinexpertise en best practices zijn we in staat om uw ontwerpproces van A tot Z te stroomlijnen. Hierdoor heeft u grip op de collectiesamenstelling en doorlooptijd. Dit geeft zicht op het succes van een collectie nog voor die op de markt komt.

Verbeter de samenwerking

U verbetert de samenwerking met toeleveranciers en fabrikanten. Alle informatie rondom product, logistiek, kwaliteit, prijs en levering is centraal beschikbaar via de overzichtelijke dashboards.

De volledige supply Chain

De volledige supply chain wordt ondersteunt. De FlowFabric oplossingen elimineren de complexiteit van het productdata management proces en brengen het proces naar de essentie van waar het omgaat. Mooie producten, tijd geleverd tegen de juiste prijs en kwaliteit!

Andere klanten gingen u voor

Essenza Home
Intratuin
Marlies Dekkers
Van Bommel
AMFI
Barts