Het gehele verhaal van FlowFabric leest u in ons unieke FlowFabric Brandbook. Ontvang het nu gratis!

Sluiten

Solution

Ortec

FlowFabric gebruikt de technologie van Ortec in de oplossingen die wij elke dag voor onze klanten mogen realiseren. Het is onze missie om op basis van toonaangevende wiskundige modellen en algoritmes onze oplossingen slimmer te maken en zo complexe vraagstukken rondom fieldservice, planning en bedrijfsoptimalisaties bespreekbaar te maken.

 

Ortec cloud services

Het plannen van werkzaamheden, afspraken voor buitendienstmedewerkers of onderaannemers is allesbehalve eenvoudig. Het gaat niet alleen om het vinden van de medewerker met de juiste competenties, maar ook om persoonlijke voorkeuren, geldende wet- en regelgeving, reistijden, etc. En alleen op die momenten dat het u en uw klanten het beste uitkomt.

Logo ORTEC + Payoff CMYK

FlowFabric maakt haar Mendix applicaties slimmer door het integreren van Ortec Cloud services. Middels deze services en de expertise van FlowFabric  zijn we in staat om de kracht van slimme algoritsmes te gebruiken zodat ook hele complexe vraagstukken afgehandeld kunnen worden. Bijvoorbeeld voor organisaties met een buitendienst helpen wij om afspraken op een rendabele manier in te plannen en te beheren.

Hierdoor zijn klanten in staat om tijden te voorspellen en routes optimaal in te plannen en tegelijkertijd flexibel genoeg blijven om te kunnen reageren op last-minute wijzigingen. Daarbij wordt rekening gehouden met bijvoorbeeld de voorkeuren van uw medewerkers, prioriteit van contacten of de arbeidswetten. Het resultaat? Een optimale planning van uw volledige dienstverlening, zowel mobiel als op locatie. Altijd en in iedere situatie.

“FlowFabric kan als geen ander complexe processen doorgronden. Daarbij ziet FlowFabric in dat het toepassen van besliskunde middels Ortec Cloud Services cruciaal is bij het optimaliseren van processen. Met deze visie loopt FlowFabric voorop.”

Bart Veeke - Business Unit Manager Ortec Workforce Divisie