Flowfabric

Brandbook

Het gehele verhaal van flowfabric leest u in het unieke flowfabric brandbook.

Bestel het gratis brandbook

Order Management

De ordermanagement oplossingen van FlowFabric maken order- en retourscenario’s flexibel en dynamisch.

Omnichannel bediening 'made easy'

Waar retail en wholesale organisaties voorheen primair gefocust waren op orders, is hun blik nu verruimd. Ingegeven door verschillende omnichannel-vraagstukken staat ook de klant en klantbeleving centraal. Organisaties moeten veranderen en anders omgaan met hun klantrelaties. De online en offline wereld smelten steeds verder samen. Enerzijds worden online activiteiten naadloos geïntegreerd in een alomvattende propositie naar klanten. Anderzijds openen van oorsprong pure online spelers eigen winkels op strategische locaties. Deze ontwikkeling is terug te zien in het IT-landschap.

 

omnichannel

Dynamische order- en retour afhandeling

Online kan niet zonder offline en vice versa. Steeds meer bedrijven verankeren dit in hun strategische koersbepaling. FlowFabric ziet dat het IT-landschap bij retailers en wholesalers zich verder aan het ontwikkelen is richting een omnichannel-wereld. Dit is geen keuze, maar een must om mee te kunnen komen in de nieuwe wereld. Van oudsher is ordermanagement nauw verbonden met de traditionele ERP-systemen, maar deze zijn steeds minder vaak leading in het ordermanagement proces. Het centrale magazijn is niet langer de heilige graal voor de voorraad. FlowFabric neemt retail- en wholesale organisaties mee in de nieuwe wereld van ordermanagement.

Met de ordermanagement oplossingen van FlowFabric kunnen volledige order- en retourscenario’s dynamisch worden afgehandeld. Zo kunnen orders worden geplaatst in het distributiecentrum, een e-commerce fulfilment center, leverancier of zelfs een lokale winkel. Het systeem helpt bij het bepalen vanuit welke voorraadpositie, welke klant op welk moment en op welke wijze beleverd wordt. Hierbij worden voorraadallocaties en -mutaties verwerkt om zo de juiste voorraadstanden realtime weer te kunnen geven. Retouren worden ontvangen en betalingen worden teruggestort. Hierdoor is de gehele orderflow gemanaged en inzichtelijk.

Dynamisch afhandelen

Met de  Order Management oplossingen van FlowFabric dragen we bij aan het sneller kunnen ontsluiten van nieuwe kanalen en het dynamische afhandelen van verschillende order- en retourscenario’s.

 

De just customer journey

We creëren de juiste customer journey voor uw klanten met de hoogste service graad en het grootste gebruikersgemak. Aankopen doen wordt weer een feestje!

Korte time-to-market

En uiteindelijk als doel en resultaat om een kortere time-to-market te realiseren met een hogere klanttevredenheid door o.a. realtime inzicht in orderstromen en voorraadstanden.

Een selectie van onze referenties

Barts
Marlies Dekkers
Van Bommel
Essenza Home
Otolift