Flowfabric

Brandbook

Het gehele verhaal van flowfabric leest u in het unieke flowfabric brandbook.

Bestel het gratis brandbook

Order entry management

Met FlowFabric Order Entry Management staat de klant centraal en wordt het volledige verkoopproces van uw winkel ondersteund.

De klant staat centraal

De klant centraal. Het foutloos en efficiënt afhandelen van de order is daarom topprioriteit. Zeker in de voorverkoopfase. Deze fase is voor veel organisaties van groot belang. Gedurende een kort tijdsbestek worden orders geschreven bij bestaande en nieuwe klanten.Het verkoopproces is één integraal geheel. Uw hele verkooporganisatie heeft inzicht nodig in het proces. Denk aan de afdelingen verkoop, salessupport, agenten en distributeurs.

Niet alleen het sluiten van de order, maar ook het controleren en goedkeuren van de overeengekomen condities, het uitleveren van de goederen en meten van de klanttevredenheid zijn procesonderdelen. Het is belangrijk dat iedereen uitgerust is met de juiste middelen en om handmatige handelingen terug te dringen. Op die manier wordt een verhoogde efficiëntie en lagere operationele kosten bereikt.

Het volledige verkoopproces

Het volledige verkoopproces wordt ondersteund door de oplossingen: Order Entry iPad App en B2B Webshop. De Order Entry iPad App biedt direct toegang tot een up-to-date en volledige productcatalogus. De B2B Webshop geeft uw klanten de mogelijkheid voor het nabestellen van producten. Ook in het bestellen van promotionele orders of marketingmateriaal wordt voorzien. De webshop bouwt een persoonlijk klantdossier op waarin de status van een order gevolgd kan worden, maar dat ook inzage geeft in specifieke klantcondities, orderhistorie en facturen. Door een centraal klantbeeld en uitgebreide rapportage mogelijkheden verloopt het orderproces zo efficiënt mogelijk.

Voorsprong

Met de slimme combinatie van FlowFabric oplossingen, domein expertise en best practices bent u in staat om uw gehele verkoopproces te stroomlijnen. Hiermee dragen we direct bij aan een verhoogde ordertake, efficiëntie en lagere operationele kosten.

Mooie producten, de juiste klantbeleving. Daar draait het om. Maar ook het verkoopproces en de intake van orders moet al een feestje zijn. Door heel veel aandacht aan de user experience te besteden zorgen wij voor de juiste beleving bij uw doelgroep. Met een hogere klanttevredenheid als gevolg. Verkoopperiodes bepalen het succes van een organisatie. Daarom geven onze oplossingen grip en controle door inzicht in actuele verkoopcijfers en andere financiële doelstellingen. Bovendien creëren we een centraal klantbeeld aan de hand van persoonlijke dossiers.

Een selectie van onze referenties

Barts
Essenza Home
Marlies Dekkers
Otolift