Het gehele verhaal van FlowFabric leest u in ons unieke FlowFabric Brandbook. Ontvang het nu gratis!

Sluiten

Solution

FlowFabric Mobile

Smartphones en tablets hebben ons leven wezenlijk veranderd. Hoe we leven, werken, communiceren en aankopen doen. FlowFabric heeft de expertise en ervaring om klanten te begeleiden richting een mobile strategy. Dankzij ons innovatieve framework zijn we in staat om de meest complexe bedrijfsprocessen op een mobile device te ontsluiten. Of nu Online, Native of Offline is. Beleef de mobile experience!Mobile First

Bij ontwikkelen van applicaties is mobile geen keuze meer maar een must. sterker nog, veel klanten van FlowFabric hebben een Mobile First strategie waarbij eerst de applicatie voor mobile wordt ontwikkeld en dan pas een desktop versie.

De wijze waarop een mobiele applicatie wordt ontwikkeld is sterk afhankelijk van het gebruik, omstandigheden en type device. In veel gevallen is een mobiele web applicatie voldoende, maar in sommige gevallen worden functies van het device aangeroepen of moet informatie en functionaliteit ook offline beschikbaar zijn. Speciaal voor offline functionaliteit heeft FlowFabric een mobile framework ontwikkeld.

Rollen en eisen

FlowFabric levert mobiele toepassingen binnen diverse segmenten en industrie├źn. Elke rol binnen een proces heeft weer zijn eigen requirements en eisen. En elk proces heeft weer specifieke business rules. Dit vraagt om een flexibele oplossing.

 

Of het nu Order Entry binnen het wholesale & retail segment is, voor slimme verkoop applicaties die alle informatie rondom klant, prijs en product bevatten om zo het proces van order intake te optimaliseren. Of in andere segmenten waar bijvoorbeeld digitale formulieren worden gebruikt voor het uitvoeren van inspecties van schades. FlowFabric Mobile heeft voor elke business case een passende mobiele oplossing.

Snelle Ontwikkeling

Ontdek de kracht van het framework en ontwikkel apps in dagen in plaats van weken en maanden. Door het modelgedreven karakter en hergebruik van componenten liggen geavanceerde mobiele applicaties binnen handbereik.

Solution Templates

Het platform introduceert standaard oplossingen voor o.a. order entry, reporting, formulieren, maar ook maatwerk apps op basis van specifieke klantwensen zijn eenvoudig te realiseren.

Integration

Het platform is open en schaalbaar. Door een integratie laag en diverse API’s kunnen we gemakkelijk integreren met verschillende backend systemen zoals Mendix, SAP of Oracle.

Offline

Wij bieden offline functionaliteit in combinatie met een intelligent synchronisatie mechanisme. De data en functionaliteit van de App blijven beschikbaar ook wanneer er geen werkende internet verbinding is.