Het gehele verhaal van FlowFabric leest u in ons unieke FlowFabric Brandbook. Ontvang het nu gratis!

Sluiten

Solution

Mendix

FlowFabric is de Mendix specialist. Wij weten het maximale uit de oplossing te halen, zodat u sneller en met betere resultaten businessapplicaties kunt ontwikkelen, integreren en deployen in de cloud. Wij helpen organisaties om te innoveren en digitaal te transformeren.Model Driven

Constant blijven innoveren is cruciaal voor organisaties om de concurrentie voor te blijven, de klant centraal te stellen of om de time to market te verkorten. Het ontwikkelen van applicaties die bijdragen aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen speelt hierin een belangrijke rol. FlowFabric is de Mendix specialist die inhoudelijke expertise combineert met specifieke domeinkennis en innovatieve oplossingen.

Agile - 5x sneller - Cloud

FlowFabric helpt organisaties te transformeren en innoveren. Juist op die gebieden waarop zij kunnen differentiëren ten opzichte van hun concurrenten, waar processen aan verandering onderhevig zijn of waar geen standaard oplossing aanwezig is. Hiervoor is Mendix bij uitstek het juiste platform. Met de modelgedreven mogelijkheden van het Mendix platform is de optimale oplossing snel te realiseren.

Onze klanten ervaren een kortere time to market en een gemaximaliseerde ROI door met Mendix applicaties te ontwikkelen voor elk device en te integreren met bestaande systemen. Zo is Mendix de juiste keus om multichannel en multidevice applicaties te ontwikkelen. En om een optimale user experience te deployen naar de cloud of on-premise.

 

Onze klanten ervaren een ongekende snelheid van applicatieontwikkeling, tot wel vijf keer sneller dan met traditionele programmeertalen. Een implementatie kan met Mendix al in een aantal dagen in plaats van een aantal weken of maanden.

Het Mendix App platform ondersteunt een hechte samenwerking tussen business en IT en helpt teams bij het plannen, ontwikkelen, implementeren en managen van bedrijfsapplicaties door de ondersteuning van de volledige Agile application lifecycle management.

Maak kennis met onze Mendix klanten

Rijkswaterstaat
Compass
Monuta
KLM
Intratuin
Marlies Dekkers
VWT
Aegon
Barts
Blokker
Bruna
Chasin'
Ekoplaza
Etos
Euronics