Flowfabric

Brandbook

Het gehele verhaal van flowfabric leest u in het unieke flowfabric brandbook.

Bestel het gratis brandbook

FlowFabric Academy

Beter worden in Mendix? Neem een kijkje in de verschillende workshops van de FlowFabric Academy.

Bij FlowFabric zijn we al 10 jaar bezig met het ontwikkelen van Mendix applicaties. Alle ins- en outs van het platform kennen we ondertussen dan ook. We leiden we onze eigen mensen op met de kennis die we in huis hebben. Dit heeft geresulteerd in een breed curriculum van verschillende trainingen en workshops die we ook extern aanbieden. Wil jij jezelf, je collega’s of je werknemers verder brengen in Mendix? Scroll dan naar beneden om een indruk te krijgen van wat de FlowFabric Academy jou kan bieden.

FLOWFABRIC ACADEMY TRAININGEN
Mendix Introductie Training

Heb jij je Mendix Rapid Developer certificaat gehaald, maar wil je meer weten van het Mendix platform? De Mendix Introductie training is een aanvulling op de Rapid Developer Course die door Mendix zelf gegeven wordt. Deze training gaat dieper in op de basis features van het Mendix platform.

Brugcursus Mendix

Ben jij (bijna) klaar voor je Mendix Advanced certificaat? Zet de puntjes op de i met de Brugcursus Mendix. De Brugcursus Mendix gaat net een stap verder dan de Mendix Introductie training en bereidt de cursisten voor op de het behalen van het Advanced certificaat.

Mendix Integratie Training deel 1 en 2

Wil jij integraties doen met Mendix maar weet je nog niet precies hoe? Tijdens de Mendix basis integratie training leren we je de concepten rondom het Mendix platform, met o.a. SOAP Webservices. Wanneer je de basis kent van Mendix integraties ben je toe aan deel 2. De Mendix integratie training deel 2 gaat dieper in op het afhandelen van interfaces, fault tolerance en REST services.

Basis Java Training

Wil jij meer doen met Java? De Basis Java training behandelt de introductie van object georiënteerd programmeren en Mendix Java API.

Modelleer Patronen

Werken met ontwikkel standaarden en de kwaliteit van je Mendix applicatie hoog houden kun jij goed na het volgen van deze training. De training modelleer patronen gaat over de kwaliteit, standaardisatie en beheersbaarheid van Mendix modellen. Daarnaast wordt ook aandacht gegeven aan het toepassen van ontwikkel standaarden.

FLOWFABRIC ACADEMY WORKSHOPS
SOAP Workshop

Wil jij alle ins- en outs van integraties middels services weten? Dit leren we je van eenvoudige tot complexe integraties, tijdens de SOAP workshop.

UI/UX Workshop

Meer weten van UI/ UX? Tijdens deze workshop wordt het toepassen van styling elementen zoals Bootstrap binnen je Mendix applicaties, SASS, GULP en CSS behandelt. Ook wordt het nieuwe ATLAS UI framework hierin meegenomen.

Certificaten Workshop

Wil jij de security binnen Mendix applicaties met behulp van certificaten zelfstandig implementeren? Wil je hierbij ook je klant van advies voorzien? De certificaten training sluit hier volledig bij aan.

OQL Workshop

Als de basis retrieve acties niet voldoende zijn en je meer performance nodig hebt bij het ophalen van data binnen jouw Mendix app, dan is de OQL workshop voor jou perfect. Je leert de beginselen aan van de Object Query Language en hoe en wanneer deze toe te passen.

Widget Workshop

Hoe bouw ik mijn eerste widget? Tijdens de widget workshop gaan we je leren hoe je met Javascript, DOJO of React JS icm Mendix je eerste widget bouwt.

MEER WETEN OVER FLOWFABRIC ACADEMY?

Hebben de trainingen en workshops van de FlowFabric Academy je interesse gewekt? Bent je benieuwd naar de mogelijkheden van het volgen van een training of workshop en hoe we dit voor jouwonderneming kunnen inzetten? Vul dan het formulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact op om meer informatie te delen.

  • Vraag vrijblijvend meer informatie