Flowfabric

Brandbook

Het gehele verhaal van flowfabric leest u in het unieke flowfabric brandbook.

Bestel het gratis brandbook

Field Services

Met de FlowFabric expertise rondom Field Service processen beschikt u altijd over een geoptimaliseerde planning.Geoptimaliseerde planning

Een gedegen planning is een hygiënefactor waarover iedere organisatie moet beschikken. In het geval van field services organisaties is het echter meer dan hygiëne, maar hangt planning één-op-één samen met de core business. Zo moet een schade-expert zorgen dat hij tijdig een inspectie afrondt, een retailer moet zorgen dat het product op tijd bij de consument wordt geleverd en een monteur moet op tijd een reparatie uitvoeren bij een klant. Een planning die niet efficiënt is ingeregeld, zorgt voor vertraging, extra kosten, een verlaagd concurrentievoordeel en bovendien een lagere klant tevredenheid.

Een geoptimaliseerde planning voor uw field services helpt om afspraken op een rendabele manier te beheren. Services moeten voorspelbaar zijn, zonder daarbij flexibiliteit te verliezen. Juist voor onvoorziene omstandigheden is een snelle en accurate oplossing vereist. Daarnaast is het belangrijk dat de planning van al uw field Services real time, altijd en overal beschikbaar is.

Ortec Cloud Services

 

FlowFabric maakt uw planningsvraagstukken bespreekbaar.

Op basis van de Ortec Cloud Services optimaliseren wij complexe fieldservices vraagstukken en maken wij van uw planning een concurrentievoordeel.

 

Voorspelbaar

 

Een geoptimaliseerde planning helpt om afspraken op een rendabele manier te maken.

De planning wordt voorspelbaar zonder aan flexibiliteit in te leveren.

Uw planning is altijd en overal beschikbaar en wordt realtime bijgewerkt op basis van uw business rules.