Flowfabric

Brandbook

Het gehele verhaal van flowfabric leest u in het unieke flowfabric brandbook.

Bestel het gratis brandbook

Data Alignment Model

Met ons Data Alignment Model helpen we organisaties om op een efficiënte wijze bedrijfsprocessen te optimaliseren en hiervoor de beste oplossing te ontwerpen.

Complexity becomes clarity

FlowFabric introduceert bij haar klanten het Data Aligment Model. Met ons Data Alignment Model helpen we organisaties om op een efficiënte wijze bedrijfsprocessen te optimaliseren en hiervoor de beste oplossing te ontwerpen. Hiermee maken we van data, informatie en van processen weer een flow.  Hierdoor ontstaat vooraf zicht op het resultaat, de oplevering van de gewenste oplossing is voorspelbaar geworden, zonder dat we de kracht van een Agile-werkwijze uit het oog verliezen.

Het Data Allignment Model is gebaseerd op de inbreng van domeinkennis en een aantal vaste elementen door onze specialisten. Dit noemen wij de ‘Elements of Clarity’. Zo brengen wij het huidige ‘datalandschap’ in kaart binnen de kaders van de vraagstelling. Wij achterhalen de huidige en optimale flow van het bedrijfsproces. Hierbij is er focus op transformatie, van complexiteit naar eenvoud. In vijf simpele stappen ontwerpen wij de optimale flow, de applicatie volgt als heldere en realiseerbare oplossing.

De basis voor transformatie

Het Data Alignment Model is een vorm om onze domein- en proceskennis, technische expertise en oplossingen in vijf simpele stappen samen met onze opdrachtgevers te transformeren naar de juiste oplossing.

We leggen hiermee de focus op transformatie. Het Data Alignment Model vertaalt complexiteit naar eenvoud en geeft inzicht in de optimale flow. Hiermee hebben we als doel het leveren van realiseerbare (technische) oplossingen die in lijn liggen met de business doelstellingen van onze klanten. Grip op eindresultaat in combinatie met de kracht van Agile, dat is waar we voor gaan.