Flowfabric

Brandbook

Het gehele verhaal van flowfabric leest u in het unieke flowfabric brandbook.

Bestel het gratis brandbook

Van Bommel

Schoenfabriek Van Bommel is een begrip in Nederland. In 1734 startte de familie Van Bommel in Breda met de productie van handgemaakte kwaliteitsschoenen. Van Bommel levert aan maar liefst 800 verkooppunten in Nederland, met nog eens 500 buitenlandse verkooppunten daarbij opgeteld.

“De branchekennis van FlowFabric en hun ervaring met het automatiseren van complexe wholesale processen helpen ons een toekomstbestendige PLM-omgeving neer te zetten.”

Reynier van Bommel - Algemeen Directeur

Van design tot productie

Een sterke en complete collectie is het levenswerk van meerdere generaties Van Bommel. Elke schoen ademt kwaliteit en creativiteit. Om dit te bewaken is inzicht in hoe de collectie ervoor staat zeer belangrijk. Samen met FlowFabric zet Van Bommel stappen om de schoenontwikkeling verder te optimaliseren.

We zijn zeer te spreken over de samenwerking. Het klikte vanaf het eerste moment. We houden elkaar scherp en maken goed gebruik van complementaire expertise, besluit Reynier.

Van Bommel schoenen ondergaan tijdens het productieproces gemiddeld 280 specialistische handelingen. Reynier van Bommel, algemeen directeur van Van Bommel: “De branchekennis van FlowFabric en hun ervaring met het automatiseren van complexe wholesale processen helpen ons een toekomstbestendige Proces Lifecycle Management (PLM-)omgeving neer te zetten.”


“Om mee te bewegen met de veranderingen in het speelveld van Van Bommel, stond in de zoektocht naar een nieuwe PLM-omgeving snelheid, flexibiliteit en wendbaarheid voorop”, vertelt Reynier. Van Bommel vond in FlowFabric een partij waar expertise met PLM-systemen en het software-ontwikkelplatform Mendix samenkomen.

 

Lees meer over onze retail en wholesale solutions