Flowfabric

Brandbook

Het gehele verhaal van flowfabric leest u in het unieke flowfabric brandbook.

Bestel het gratis brandbook

Promoties op de winkelvloer
Promoties op de winkelvloer

Consumenten houden van acties en kortingen. De promotiedruk voor retailers is daardoor gestegen naar ongekende hoogte. Hoe ga je daar als detailhandelaar mee om? Hoe blijf je de concurrentie voor in deze dynamische markt, zodat je blijvend kunt groeien? Deze whitepaper is voor iedereen in retail die geïnteresseerd is in het promotieproces. Je leest erin hoe je tot een voorspelbaar actieresultaat kunt komen. We nemen je onder andere mee in de volgende onderwerpen:

  • Effectiviteit van promoties
  • Optimalisatie van samenspel
  • Voorspelbaar actieresultaat

 

Whitepaper

Promotiemanager van de toekomst

whitepaper promoties op winkelvloerDé oplossingen voor een effectief retail applicatie landschap

Get in contact

FlowFabric heeft een bewezen trackrecord in de retail & wholesale industrie. Wij zijn gespecialiseerd in het transformeren van retail-organisaties. We brengen de juiste flow binnen bedrijfsprocessen. Dit doen we op basis van het lowcode-platform Mendix. FlowFabric helpt promotiemanagers te excelleren in hun werk. We geven tips voor een soepel verlopend end-to-end proces in nauwe samenwerking met betrokken afdelingen. Zo kunnen promotiemanagers het promotieproces binnen de retailorganisatie naar een hoger niveau tillen.

 

Wil je meer weten of een keer een kop koffie drinken? Laat je gegevens achter in het formulier hiernaast en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze klanten gingen u voor

Barts
Blokker
Bouwmaat
DGN Retail
Essenza Home
Etos
Euronics
Intratuin
Marlies Dekkers
Pets Place
Van Bommel
Welkoop
Lees hier alles over een optimaal promotie proces