Flowfabric

Brandbook

Het gehele verhaal van flowfabric leest u in het unieke flowfabric brandbook.

Bestel het gratis brandbook

Solutions & Services

Branches

Retail & Wholesale
Bij FlowFabric hebben we een bewezen trackrecord in de retail & wholesale industrie. Lees verder
Bouw & Industrie
FlowFabric helpt organisaties in de bouw & industrie om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Lees verder
Service Excellence
FlowFabric helpt organisaties uit te blinken op het gebied van service excellence. Lees verder

Technology

Mendix
FlowFabric is uw Mendix Certified expert partner.
FlowFabric Mobile
Beleef de mobile experience!
Qlik Sense
Met Qlik Sense bent u in staat om data gedreven beslissingen te maken.
Knime
KNIME is de krachtige motor achter data gedreven beslissingen.
Omnext
Omnext, de specialist in broncode analyse.
Ortec
Ortec is het antwoord op complexe vraagstukken rondom fieldservice, planning en bedrijfsoptimalisaties.

Complexity

becomes

Clarity

Visit our projects

FIND YOUR FLOW

Data is als water, het optimale proces als de rivier. Ontdek hier hoe wij data weer laten vloeien. Hoe data weer informatie wordt. Processen weer helder en flexibel.

Show video

Our Top Stories

 • Eneco
  In 2017 heeft Eneco Installatiebedrijven de transformatie gemaakt naar een regisserende organisatie. Vanuit deze organisatie, onderdeel van de Eneco Groep,[...]
  Lees verder
 • Welkoop
  Welkoop is een retailorganisatie voor tuin en dier met 149 winkellocaties, een webwinkel en zo’n 1.500 medewerkers. De organisatie heeft een basis in de[...]
  Lees verder
 • Mourik
  Het Nederlandse familiebedrijf Mourik is uitgegroeid tot een wereldwijde speler op het gebied van infrastructuur, industrie- en utiliteitsbouw, industriële[...]
  Lees verder
Visit our blog
The 5 elements of clarity
 • Analysis
 • Architecture
 • Alignment
 • Development
 • Adoption
 • Analysis

  FlowFabric analyseert de bestaande situatie. Wij laten zien waar data stokt, waar het zou moeten vloeien

  Read more
 • Architecture

  FlowFabric definieert de beste oplossing. Wij laten zien hoe processen moeten lopen, zodat data een ‘flow’ wordt

  Read more
 • Alignment

  FlowFabric zet de technische details van de oplossing uiteen. Wij weten waar kansen liggen en halen het maximale uit de techniek

  Read more
 • Development

  FlowFabric ontwikkelt applicaties op basis van Agile, gebruikmakend van het Mendix App Platform. Wij werken in korte iteraties en optimaliseren de oplossing steeds verder

  Read more
 • Adoption

  FlowFabric is tijdens én na de implementatie van de oplossing betrokken. Wij leveren oplossingen die aansluiten op de behoeften van de business

  Read more

Complexity becomes clarity

Data is als water, het optimale proces als de rivier. Ontdek hier hoe wij data weer laten vloeien. Hoe data weer informatie wordt. Processen weer helder en flexibel. Want in vijf stappen worden complexe datamodellen vertaald naar gebruiksvriendelijke en dynamisch ontwikkelde applicaties die uw business weer echt ondersteunen.

Back to about
Analysis
Analysis

Analysis

FlowFabric analyseert de bestaande situatie. Wij laten zien waar data stokt, waar het zou moeten vloeien

Organisaties barsten van de data. Hierin schuilt potentieel businessvoordeel. Maar als data niet stroomt, dan werkt het niet voor, maar tegen een organisatie. FlowFabric doorgrondt complexe processen. Hoe ziet de huidige situatie eruit? Welke bottlenecks worden ervaren? Wat kan er beter?

FlowFabric analyseert de bestaande situatie. Wij laten zien waar data stokt, waar het zou moeten vloeien. Wij identificeren situaties die niet meer aansluiten op de businessbehoeften van de klant. Een duidelijk beeld van de AS IS situatie is altijd stap één van een optimalisatie.

Back to about
Architecture
Architecture

Architecture

FlowFabric definieert de beste oplossing. Wij laten zien hoe processen moeten lopen, zodat data een ‘flow’ wordt

Organisaties zijn constant in beweging. Ze moeten mee in de marktdynamiek om concurrentie voor te blijven. Als doelen van een organisatie veranderen, laat dit ook processen niet onveranderd. FlowFabric schetst de ideale processtromen. Hoe ziet de gewenste situatie eruit? Hoe verschilt deze van de huidige situatie? Welke oplossingen zijn mogelijk?

FlowFabric definieert de beste oplossing. Wij laten zien hoe processen moeten lopen, zodat data een ‘flow’ wordt. Wij zetten de stip op de horizon gebaseerd op de behoeften en doelstellingen van de klant. Een duidelijk beeld van de TO BE situatie en een identificatie van de gaps geven concrete handvatten voor optimalisatie.

Back to about
Alignment
Alignment

Alignment

FlowFabric zet de technische details van de oplossing uiteen. Wij weten waar kansen liggen en halen het maximale uit de techniek

Techniek biedt ongekende mogelijkheden. Tegenwoordig zijn er maar weinig uitdagingen die niet overwonnen kunnen worden. Toch blijft slimme keuzes maken onverminderd belangrijk. FlowFabric toetst de technische haalbaarheid van de oplossing. Waar dient de applicatie te integreren met andere applicaties? Welke systemen kunnen hergebruikt worden? Hoe wordt de gebruiksvriendelijkheid geborgd?

FlowFabric zet de technische details van de oplossing uiteen. Wij weten waar kansen liggen en hoe het maximale uit techniek te halen. Wij leggen een stevige basis voor nu én een flexibele oplossing voor de toekomst. Een concreet actieplan laat de klant vrij van elke zorg.

Back to about
Development
Development

Development

FlowFabric ontwikkelt applicaties op basis van Agile, gebruikmakend van het Mendix App Platform. Wij werken in korte iteraties en optimaliseren de oplossing steeds verder

De beste oplossing garandeert nog geen succes. De weg van de realisatie is een kritische succesfactor. Het samenspel tussen IT en business blijft essentieel, ook tijdens de ontwikkeling. FlowFabric neemt hierin de regie. Hoe blijft het team betrokken? Wanneer wordt de oplossing opgeleverd? Sluit de oplossing aan bij de wensen van de business?

FlowFabric ontwikkelt applicaties op basis van Agile. Wij werken in korte iteraties en optimaliseren de oplossing steeds verder. Wij waarborgen de voortgang en zorgen voor een transparant ontwikkel- en implementatietraject. De klant profiteert van een geïmplementeerde oplossing die optimaal aansluit op de businessdoelstellingen.

Back to about
Adoption
Adoption

Adoption

FlowFabric is tijdens én na de implementatie van de oplossing betrokken. Wij leveren oplossingen die aansluiten op de behoeften van de business

Een implementatietraject is het moment suprême. Het vergt de nodige voorbereidingen om alle risico’s op voorhand te elimineren. De uitrol van de oplossing in de organisatie is minstens zo belangrijk als het technisch functioneren. FlowFabric focust op optimale adoptie van de oplossing. Hoe werkt de oplossing in de praktijk? Zijn de gebruikers bereid tot gedragsverandering? Realiseert de oplossing de beoogde businessresultaten?

FlowFabric is tijdens én na de implementatie van de oplossing betrokken. Wij helpen de business snel op weg en zorgen voor de juiste kennis en achtergrond. Wij monitoren hoe de oplossing wordt gebruikt en blijven verbeteren. De klant kan rekenen op een oplossing die continu aansluit op de behoeften van de business.

Flow responsible

AMFI
AMFI
Product Data Management voor de studenten van het Amsterdam Fashion Institute

De studenten van het AMFI hadden een product data management systeem nodig voor het ontwerpen en op de markt brengen van hun collecties. Het ontwerpen van een PDM applicatie ligt dicht bij de core van FlowFabric met onze passie voor retail & wholesale. Ook vinden we het belangrijk jonge ambitieuze studenten te helpen bij hun projecten en voorbereiding op het werkveld. Om deze redenen is FlowFabric de samenwerking met het AMFI aangegaan.

Lees verder
kromkommer
Kromkommer
Bestelportaal voor de kromme groentesoepen van Kromkommer

Kromkommer gelooft in gelijke rechten voor al het groente en fruit. Zij streven voor minder verspilling en meer bestaansrecht voor kromme groenten en fruit. Dit doen zij onder andere door het verwerken van kromme groenten in hun eigen Kromkommer soepen. Om deze soepen te verkopen hadden zij een goed werkend bestelportaal nodig. Bij FlowFabric vinden wij al het groenten en fruit lekker, krom of recht, daarom hebben wij Kromkommer geholpen dit portaal in een Mendix applicatie te bouwen.

Lees verder

News

Top story
21 October 2019

FlowFabric is FD Gazellen 2019

Lees verder

Stay in the flow

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Flow in je werk!

Welcome
Life @ FlowFabric

Bij FlowFabric staan plezier, innovatie en kwaliteit centraal. Bij ons werken knappe koppen en ondernemende types. We streven altijd naar een intensieve en succesvolle samenwerking met onze klanten, partners en collega’s. Ben jij benieuwd wie er bij ons werken of wil jij zelf bij ons werken? Scroll dan snel naar beneden en kom erachter hoe het dagelijkse leven er bij FlowFabric aan toe gaat.

The People

Theo Swart
Roy Veenvliet
Corette van Valkenhoef
Koen van Wijk
Tjitske van der Molen

OUR CULTURE

We believe

Freedom leads to innovation

Bij FlowFabric zijn we altijd op zoek naar de meest innovatieve oplossing voor het gebruiken van nieuwe en bestaande technologieën. We zoeken de randen met elkaar op, zijn op de hoogte van trends en ontwikkelingen en lopen voorop in het gebruik hiervan.

Freedom leads to quality

Bij FlowFabric streven we naar de hoogst mogelijke kwaliteit van dienstverlening. We zien waar kwaliteit verbeterd kan worden en hebben een plan om continu verbetering te waarborgen. We zijn trots op het resultaat wat we hierin met elkaar en onze klanten boeken.

Freedom leads to happiness

Bij FlowFabric staat een fijne en veilige werkomgeving centraal. Een werkomgeving waarin het nemen van initiatieven, persoonlijke ontwikkeling en eigenaarschap centraal staan. We helpen elkaar, delen kennis en zijn betrokken. Dit gaat altijd gepaard met de nodige humor en momenten van ontspanning.

Jobs

Mendix Business Consultant

Voel jij je helemaal thuis in het Mendix platform? Weet je hoe je een vette applicatie moet bouwen en ben je de schakel tussen business en IT? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Apply now

Is Low Code jou op het lijf geschreven? Tijd om in de Mendix modeler te kruipen!

Jobs

Business Analist

Kan jij de wens van de klant vertalen in een applicatie? Doorzie jij problemen en vind je de oplossing in het Mendix platform? Dan ben jij de Business Analist die wij zoeken!

Apply now

Ben jij de nieuwe Business Analist van the award winning Mendix Partner of the Year?

Jobs

Service Operations Engineer

Ben jij goed in bug fixing en graaf jij net zo lang tot je het probleem gevonden hebt? Solliciteer dan als Service Operations Engineer en versterk onze Mendix Certified Support afdeling!

Apply now

Are you ready for some serious bug fixing?

Jobs

Talent Acquisition Specialist

Jij hebt de energie en ervaring, wij bieden je de ruimte. Ben jij er aan toe om de kapitein op jouw eigen recruitment en Talent Acquistition schip te worden? Dan ben jij precies wie wij zoeken!

Apply now

Tell talent about the people behind your products.

Solliciteer!

Denk jij dat je perfect binnen het FlowFabric team past?

Werk jij graag samen met knappe koppen, collega’s die begrijpen wat onze klanten willen en de beste applicaties maken? Gaat jouw hart sneller kloppen als je Mendix hoort en spreek jij de taal van de klant? Hou je daarnaast van tafelvoetbal, Fifa, Formule 1, een borrel, en een lekkere lunch? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij leren je graag kennen en bekijken graag samen met jou wat jij voor FlowFabric kan betekenen. Vul het formulier hiernaast in en wie weet zitten we binnenkort samen aan een kopje koffie.

 

 

Zie je hierboven geen passende vacature staan, maar lijkt het je wel gaaf om bij ons te werken? Vul alsnog het formulier in, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

 • UW GEGEVENS

 • Drop files here or

Contact

General
+31 (0)33 744 00 04
Support
+31 (0)33 744 00 04
Address

FlowFabric B.V.
Hogeweg 226-D
3815 LZ, Amersfoort

Get in touch

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.