Flowfabric

Brandbook

Het gehele verhaal van flowfabric leest u in het unieke flowfabric brandbook.

Bestel het gratis brandbook

Service Excellence

FlowFabric helpt organisaties uit te blinken op het gebied van service excellence.

Verder gaan

Steeds meer organisaties begrijpen dat een excellente klantgerichtheid misschien wel de belangrijkste succesfactor voor hun organisatie is. Het sturen op kostenreductie en operational excellence alleen, leidt niet tot een concurrentieel voordeel. In Nederland hebben organisaties zoals bol.com, Carglass, Coolblue en de KNAP Bank hierin de toon gezet voor hun branches. Zij hebben de klant in alles wat ze doen centraal gesteld. Service excellence gaat verder dan alleen de consument. Bij vrijwel elke processtap is een klant, medewerker, consument, leverancier, distributeur, aannemer of partner betrokken.

Het gaat om signaleren dat klanten tegenwoordig een andere service of beleving verwachten. Het gaat om het erkennen dat  bestaande systemen en processen vaak verandering blokkeren en dat het moeilijk is hier gemakkelijk aan voorbij te gaan. Het gaat om het leveren van de beste service en de hoogste mate van flexibiliteit in de breedste zin van het woord, dus ook binnen de eigen organisatie of in de keten. Dat is waar het om gaat. Het leveren van service is niet alleen te bereiken door een gedragsverandering, maar kan alleen door een efficiënt proces en optimaal gebruik van de juiste data.Klantbeleving centraal

FlowFabric is gespecialiseerd in het transformeren van organisaties die willen uitblinken op het gebied van service excellence. Wij dragen op een structurele wijze bij aan uitzonderlijke klantervaringen en enthousiaste klanten. Of het nu bij Rijkswaterstaat, Monuta, KLM of Otolift is. Ons Data Allignment Model combineren we met specifieke oplossingen. We brengen de juiste flow binnen bedrijfsprocessen. Op die manier ervaren onze klanten de voordelen om van een complex, naar een eenvoudig proces te transformeren en hierdoor slagvaardiger te zijn in het uitdragen van de juiste klantbeleving. We bieden een passend antwoord op elk vraagstuk.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op

  • Vraag vrijblijvend meer informatie

Een oplossing voor u

Service Excellence Referenties

KLM
Monuta
Otolift
Rijkswaterstaat
CED