Flowfabric

Brandbook

Het gehele verhaal van flowfabric leest u in het unieke flowfabric brandbook.

Bestel het gratis brandbook

Retail & Wholesale

Bij FlowFabric hebben we een bewezen trackrecord in de retail & wholesale industrie.

De ideale mix

Kenmerkend voor de retail & wholesale branche is dynamiek en innovatie. Wellicht is er geen andere sector waar de afgelopen 10 jaar meer businessmodellen plaats hebben moeten maken voor vernieuwde modellen en initiatieven. FlowFabric helpt organisaties mee te bewegen in deze dynamiek. Met een uitgebreid scala aan oplossingen, waarin domeinkennis van verschillende nationale- en internationale retail organisaties is verwerkt, ondersteund FlowFabric retail & Wholesale organisaties in hun digitale transformatie. Hiervoor hebben we verschillende best practices ontwikkelt, maar kunnen er ook applicaties op maat gemaakt worden, geheel afhankelijk van de wensen van uw business.

De consument heeft de oude media definitief ingewisseld voor nieuwe als het gaat om oriëntatie, beïnvloeding en aanzet tot koop. Consumenten willen op het juiste moment op maat worden bediend. Trends binnen de retail & wholesale markt volgen elkaar in snel tempo op. Om aansluiting met de consument te behouden, is er dringend behoefte aan het vormgeven van een multi-channel gedachte. Organisaties worden gedwongen meer collecties met een hogere omloopsnelheid in het assortiment op te nemen. Het is essentieel om te transformeren tot een organisatie met een ideale mix van traditionele en nieuwe media, winkelformules en internet, prijs en innovatie, bestaande en nieuwe klanten.

Promoties op de winkelvloer

Consumenten houden van acties en kortingen. De promotiedruk voor retailers is daardoor gestegen naar ongekende hoogte. Hoe ga je daar als detailhandelaar mee om? Hoe blijf je de concurrentie voor in deze dynamische markt, zodat je blijvend kunt groeien? Deze whitepaper is voor iedereen in retail die geïnteresseerd is in het promotieproces. Je leest erin hoe je tot een voorspelbaar actieresultaat kunt komen. We nemen je onder andere mee in de volgende onderwerpen:

  • Effectiviteit van promoties
  • Optimalisatie van samenspel
  • Voorspelbaar actieresultaat

Whitepaper 'Promotiemanager van de toekomst'

Domeinkennis en best practices

FlowFabric is gespecialiseerd in het transformeren van retail en wholesale organisaties. Wij brengen specialistische domeinkennis en best practices mee. Onze specialisten hebben een retail en wholesale achtergrond of beschikken over specifieke proceskennis door de tientallen organisaties waar we innovatieve oplossingen hebben geïmplementeerd. Ons Data Allignment Model combineren we met specifieke oplossingen voor de retail & wholesale. We brengen de juiste flow binnen bedrijfsprocessen. Op die manier ervaren onze klanten de voordelen om van een complex, naar een eenvoudig proces te transformeren en hierdoor slagvaardiger te zijn in de uitdagende markten van vandaag de dag. We bieden een passend antwoord op elk vraagstuk binnen de retail & wholesale.

Referenties zijn het belangrijkste compliment

Van Bommel
Essenza Home
Blokker
Intratuin
Marlies Dekkers
Etos

Een oplossing voor u?

Get in contact

FlowFabric heeft een bewezen trackrecord in de retail & wholesale industrie. Wij zijn gespecialiseerd in het transformeren van retail-organisaties. We brengen de juiste flow binnen bedrijfsprocessen. Dit doen we op basis van het lowcode-platform Mendix. FlowFabric helpt promotiemanagers te excelleren in hun werk. We geven tips voor een soepel verlopend end-to-end proces in nauwe samenwerking met betrokken afdelingen. Zo kunnen promotiemanagers het promotieproces binnen de retailorganisatie naar een hoger niveau tillen.

Wil je meer weten of een keer een kop koffie drinken? Laat je gegevens achter in het formulier hiernaast en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.