Flowfabric

Brandbook

Het gehele verhaal van flowfabric leest u in het unieke flowfabric brandbook.

Bestel het gratis brandbook

Verzekerings sector

FlowFabric helpt verzekeraars met het optimaliseren van het IT-landschap.

De verzekeringsbranche is aan grote verandering onderhevig. Wij zien complexe (verouderde) IT-landschappen met grote legacy systemen die digitale innovatie in de weg staan. Vanwege de economische instabiliteit en de toenemende concurrentie neemt tevens de druk toe om de kosten te verlagen, de klanttevredenheid te verhogen en snel nieuwe proposities in de markt te kunnen zetten. FlowFabric helpt bij deze transformatie, door het samenbrengen van business en IT en het inbrengen van gespecialiseerde proceskennis.

Net als in andere sectoren eisen de veranderingen en toenemende druk in de verzekeringsbranche sterke digitalisering en verdere technologische ontwikkeling. Er komt hierdoor ruimte voor nieuwe toetreders in de branche. De snelheid van ontwikkelingen is hoog en de vraag naar inzicht in- en over data wordt ook steeds groter. Het is daarom belangrijk dat ze een volledig beeld creëren van alle informatie over prospects, klanten, polissen, claims en risico’s. Hiervoor is een nieuwe manier van het flexibel integreren van data nodig.

Specialisme in verzekeringsbranche

FlowFabric is gespecialiseerd in het digitaliseren en optimaliseren van de processen in de verzekeringsbranche. Wij brengen specialistische domeinkennis en best practices in. Daarnaast levert FlowFabric diverse business templates die voor een extra versnelling zorgen tijdens de implementatie. Denk hierbij o.a. aan een polischeck, klantportaal, case -en dossiermanagement oplossingen.

De ontwikkelsnelheid met het Mendix platform in combinatie met de FlowFabric business solutions en brede domeinkennis zorgen keer op keer voor het gewenste resultaat. Hierdoor ervaren onze klanten de voordelen om van een complex, naar een eenvoudig proces te transformeren en hierdoor slagvaardiger te zijn in de uitdagende markten van vandaag de dag.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op

  • Vraag vrijblijvend meer informatie

Referenties zijn het belangrijkste compliment

CED
Monuta