Het gehele verhaal van FlowFabric leest u in ons unieke FlowFabric Brandbook. Ontvang het nu gratis!

Sluiten

Expertise

Bouw & Industrie

Het bouw & industrie segment is van oudsher een traditionele sector. Toch heeft deze sector op dit moment te maken met grote veranderingen. Nieuwe samenwerkingsvormen, nieuwe toetreders in de markt, de ontwikkelingen op het gebied van slimme apparaten en zorgvuldige data-uitwisselingen. FlowFabric helpt organisaties in de bouw en industrie om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en zo innovaties te kunnen doorvoeren gebruikmakend van de bestaande IT-infrastructuren.

Proces denken

Inmiddels zijn veel werkzaamheden in de bouw en industrie volledig geoptimaliseerd met uitzondering van hele specialistische opdrachten. Echter, er is nog veel winst te behalen op het omliggende proces. Dit geeft ruimte aan nieuwe toetreders en zet bestaande samenwerkingsvormen onder druk. De snelheid waarmee innovatie in deze sector wordt geïntroduceerd is enorm. De noodzaak voor verdere innovatie en inzicht over de data in de keten heen wordt steeds groter. Gartner voorspelt in 2018 al zes miljard verbonden apparaten. Organisaties zullen vanuit het procesdenken een strategie moeten vormgeven hoe om te gaan met deze innovaties. Ze staan aan de vooravond van een transformatie

Altijd een passend antwoord

FlowFabric is gespecialiseerd in het transformeren van organisaties in de bouw & industrie. Wij brengen specialistische domeinkennis en best practices in. Onze specialisten beschikken over specifieke proceskennis door de tientallen projecten waarbij we innovatieve oplossingen hebben geïmplementeerd.

Ons Data Allignment Model combineren we met specifieke oplossingen voor de bouw & industrie. We brengen de juiste flow binnen bedrijfsprocessen. Op die manier ervaren onze klanten de voordelen om van een complex, naar een eenvoudig proces te transformeren en hierdoor slagvaardiger te zijn in de uitdagende markten van vandaag de dag. We bieden een passend antwoord op elk vraagstuk.

Een oplossing voor u?

Sterke referenties

Royalhaskoning
Rijkswaterstaat
Bam