Flowfabric

Brandbook

Het gehele verhaal van flowfabric leest u in het unieke flowfabric brandbook.

Bestel het gratis brandbook

Bouw & Industrie

FlowFabric helpt organisaties in de bouw & industrie om bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Altijd een passend antwoord

Het bouw & industrie segment is van oudsher een traditionele sector. Toch heeft deze sector op dit moment te maken met grote veranderingen. Nieuwe samenwerkingsvormen, nieuwe toetreders in de markt, de ontwikkelingen op het gebied van slimme apparaten en zorgvuldige data-uitwisselingen. Inmiddels zijn veel werkzaamheden in de bouw en industrie volledig geoptimaliseerd met uitzondering van hele specialistische opdrachten. Echter, er is nog veel winst te behalen op het omliggende proces.

Deze veranderingen geven ruimte aan nieuwe toetreders en zetten bestaande samenwerkingsvormen onder druk. De snelheid waarmee innovatie in deze sector wordt geïntroduceerd is enorm. De noodzaak voor verdere innovatie en inzicht over de data in de keten heen wordt steeds groter. Gartner voorspelt in 2018 al zes miljard verbonden apparaten. Organisaties zullen vanuit het procesdenken een strategie moeten vormgeven hoe om te gaan met deze innovaties. Ze staan aan de vooravond van een transformatie.Gespecialiseerd in proces denken

FlowFabric is gespecialiseerd in het transformeren van organisaties in de bouw & industrie. Wij brengen specialistische domeinkennis en best practices in. Onze specialisten beschikken over specifieke proceskennis door de tientallen projecten waarbij we innovatieve oplossingen hebben geïmplementeerd. Ons Data Alignment Model combineren we met specifieke oplossingen voor de bouw & industrie. We brengen de juiste flow binnen bedrijfsprocessen. Op die manier ervaren onze klanten de voordelen om van een complex, naar een eenvoudig proces te transformeren en hierdoor slagvaardiger te zijn in de uitdagende markten van vandaag de dag. We bieden een passend antwoord op elk vraagstuk.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op

  • Vraag vrijblijvend meer informatie

Een oplossing voor u?

Sterke referenties

Royalhaskoning
Rijkswaterstaat
Bam
Eneco
VWT
Mourik