Flowfabric

Brandbook

Het gehele verhaal van flowfabric leest u in het unieke flowfabric brandbook.

Bestel het gratis brandbook

11 June 2020

Vacature: Executive Assistant

Word jij blij van plannen en organiseren? Ben jij resultaatgericht en ben je op zoek naar een rol in een dynamische en internationale omgeving? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

OVER DE VACATURE:

Wij zijn Mansystems en FlowFabric, twee succesvolle IT-consultancy bedrijven die in maart door middel van een fusie de krachten hebben gebundeld met het oog op verdere expansie.

Beide zijn informele en platte organisaties die applicaties bouwen op het low-code platform Mendix. We staan nu nog bekend onder 2 merknamen, maar we gaan spoedig over op 1 gezamenlijke, nieuwe naam. Momenteel hebben we 185 mensen in dienst en hebben we drie kantoren in Nederland (Amersfoort, Barneveld en Rijsenhout) en drie kantoren in Duitsland. We willen groeien, zowel nationaal als internationaal. En om onze dromen na te jagen hebben we nieuwe collega’s nodig. Daar kun jij er één van zijn.

Als Executive Assistant ben jij verantwoordelijk voor het ondersteunen van de Executive Board leden (CEO en CFO), het International Board en het Management Team. Bij jou kunnen onze senior managers altijd terecht voor assistentie en informatie.

Uiteraard ben je sterk in plannen en organiseren en kan je goed omgaan met veranderingen. Door jouw ervaring weet je de rust te bewaren en prioriteiten te stellen. Je hebt een hands-on mentaliteit en je denkt een stap vooruit. En gelukkig verlies je daarbij je optimisme en humor niet. En alle vertrouwelijke informatie die je onder ogen krijgt? Met jouw ervaring weet je hier uitstekend mee om te gaan en kunnen de teams erop vertrouwen dat alle informatie 100% veilig is bij jou.

De locatie waar jij werkzaam zult zijn is ons kantoor in Rijsenhout.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Geen dag is hetzelfde, maar je takenpakket bestaat voor het grootste deel uit het ondersteunen van het senior management team. Dit betekent o.a. het voorbereiden, organiseren en vastleggen van meetings en het bewaken van de voortgang van besluiten en afspraken. Je bent de spin in het web en de contactpersoon voor de supervisory board en de executive board voor zowel interne als externe contacten (nationaal en internationaal). Je weet de verschillende agenda’s goed op elkaar af te stemmen en beheert professioneel alle documentatie en verslaglegging van de boards en het management team.  Door altijd actief mee te denken ontzorg je het management team, zorg je dat de informatievoorziening naar alle teams goed verloopt en initieer je verbeteringen waar nodig.

Wat je meebrengt:

 Een afgeronde HBO- of WO-opleiding;
 Een vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en
geschrift;
 Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie bij een internationale organisatie;
 Word, Excel, PowerPoint en Outlook hebben geen geheimen voor jou;
 Je bent representatief, stressbestendig en je hebt een positieve blik.

Het Aanbod:

 Een afwisselende, verantwoordelijke rol in een dynamische en innovatieve organisatie voor 32-40 uur per week;
 Mooie marktconforme arbeidsvoorwaarden;
 Een informele, maar professionele werkomgeving waar een fijne werksfeer en samenwerking hoog in het vaandel staan;
 Uiteraard een leaseauto, laptop en een telefoon;

 Daarnaast heb je de beschikking over 8 studiedagen per jaar voor jouw persoonlijke
ontwikkeling.

Kennismaking:

We kijken ernaar uit met je in gesprek te komen! We ontvangen graag jouw sollicitatie middels een CV en een toelichting zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 24 juni 2020 via onderstaand formulier. De sollicitatieprocedure bestaat uit een telefonische intake en 2 gesprekken. I.v.m. Covid-19 vinden deze afspraken naar verwachting virtueel plaats. Voor eventuele vragen over de vacature mag je contact opnemen met Selma Cekic via recruitment@mansystems.nl of via + 31 (0)6 82 91 12 88.

 

Drop je CV

  • UW GEGEVENS

  • Drop files here or