05 September 2018

Retail event – IT’s in the Mix

IT’s in the Mix is een congres voor en door retailers. U wordt bijgepraat over de laatste trends in retail en u hoort inspirerende verhalen van Wehkamp, Blokker, Deen Supermarkten en andere retailers. Zij vertellen hoe zij hun supply chains aansturen en hoe zij technologie inzetten om klanten op een slimme manier te inspireren en beter te bedienen. Tijdens de pauzes en de borrel is er alle ruimte om te netwerken en in contact te komen met professionals bij andere retailers.

Ben jij erbij?

Het congres staat onder leiding van retailexpert Frank Quix, managing director van adviesbureau Q&A. De doelgroep is het hoger- en middenmanagement van winkelketens maar ook professionals met een meer B2B-focus zijn welkom.

U krijgt meer kanalen, meer complexiteit en klanten stellen meer eisen… die u moet bedienen met minder middelen. Ontdek hoe collega-retailers deze uitdagingen te lijf te gaan en gebruik IT’s in the Mix om uw prioriteiten te bepalen. De organisatoren FlowFabric, HSO en Slimstock Retail zijn u graag van dienst! Kijk voor meer informatie op www.itsinthemix.nl.

Programma 4 oktober 2018
  • 12.00 – 12.45 Ontvangst met broodjes
  • 12.45 – 13.00 Introductie en welkom
  • 13.00 – 13.30 Presentatie Blokker
  • 13.30 – 14.00 Presentatie Deen Supermarkten
  • 14.00 – 14.15 Wrap-up
  • 14.15 – 14.45 Pauze
  • 14.45 – 15.30 Keynote presentatie door Q&A
  • 15.30 – 16.00 Presentatie Wehkamp
  • 16.00 – 16.15 Wrap-up
  • 16.15 – 17.30 Borrel
Sprekers

Hans Danhof – Directeur Supply Chain Blokker

“Het retail landschap is de afgelopen jaren sterker in beweging dan ooit tevoren. En dit geldt zeer zeker ook voor Blokker. Een nieuw winkel format, een rationalisatie van de winkel portefeuille en veel nieuwe product introducties zetten je supply chain sterk onder druk. Hans Danhof neemt u mee hoe Blokker zijn supply chain opnieuw heeft ingericht om de klant maximaal te kunnen servicen binnen een omni channel retail omgeving. Daarbij zal hij ingaan hoe systemen, processen en de interne organisatie hand in hand geoptimaliseerd worden om snel de juiste resultaten te kunnen behalen.”

Jan Koen – ICT Manager Deen Supermarkten

“Optimale mix van applicaties t.b.v. ondersteuning van een moderne supermarkt retailer.  Welke keuzes maak je en hoe implementeer je “de toekomst” in je applicatie landschap. Hoe verwerk je de snel wijzigende technologieën en bedrijfsomstandigheden in je IT strategie, om zo te komen tot  de best mogelijke ondersteuning van de business processen van een Supermarkt retailer.” 

Frank Quix – Q&A

“Retailers en consumenten zijn volop in beweging. Aan de hand van zes thema’s zal Frank Quix de impact van digitalisering op retail beschrijven. Ook gaat hij in op de ’empowerment revolutie’ die inspeelt op de fundamentele behoefte aan controle bij de consument, op elk moment van de klantreis. Als deelnemer aan IT’s in the Mix krijgt u hier na afloop een rapport over mee.”

Kees Jans – CIO Wehkamp

“De digitale missie van Wehkamp.  Kees Jans, CIO bij Wehkamp, gaat in op het digitale groeipad van tradioneel postorderbedrijf tot een van de grootste webshops van Nederland.”

Aanmelden kan op www.itsinthemix.nl.