24 May 2016

Nominatie FD Gazelle Awards 2015

Voor de elfde keer op rij organiseert Het Financieele Dagblad de jaarlijkse FD Gazellen Awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Elke onderneming die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van tenminste 20% wist te behalen, komt in aanmerking. FlowFabric is voor het tweede jaar op rij genomineerd en behoort hiermee tot één van de 490 snelst groeiende bedrijven van Nederland!

“Wij zijn ontzettend trots op de nominatie voor de FD Gazellen Award 2015”, aldus Kjeld Cornelissen, oprichter en commercieel manager van FlowFabric. “Het is de tweede keer dat FlowFabric de FD Gazellen nominatie in de wacht sleept. We beschouwen het als een mooie kroon op het harde werk van onze medewerkers en als illustratie van het succes van FlowFabric. Onze dank gaat vooral ook uit naar het vertrouwen van onze klanten de afgelopen jaren”.

Ook de komende jaren ziet FlowFabric met veel positiviteit tegemoet: “We hebben een erg sterk team opgebouwd met ervaren en gedreven consultants. De combinatie van langdurige klantrelaties in zowel de Retail, Wholesale en Bouw & Industrie en onze specifieke oplossingen stellen ons in staat om toegevoegde waarde te leveren en de groei te continueren.

De FD Gazellen Awards worden uitgereikt per regio en FlowFabric is genomineerd in de regio Gelderland en Overijssel. De uitreiking vindt plaats op 17 november 2015 te Apeldoorn.