20 October 2016

FlowFabric is FD Gazelle 2016

Voor derde jaar op rij mag FlowFabric zich een FD Gazelle noemen!

FlowFabric is uitgeroepen tot FD Gazelle 2016. Een erkenning waar we trots op zijn en waarvoor we onze collega’s, opdrachtgevers en partners graag willen bedanken. We ontvangen deze erkenning voor de derde keer, omdat we jaar op jaar op jaar een omzetgroei van minimaal 20 procent hebben gerealiseerd. Een absoluut voorrecht. Vooral omdat we dit resultaat neer hebben gezet door ons te focussen op de dingen die we het liefst doen.

Wij brengen helderheid in complexiteit. 

Niks is leuker dan bijdragen aan vernieuwing. Of het nu gaat om digitaal transformeren, optimaliseren of organisaties helpen excelleren. Samen nadenken over innovatie en de grenzen daarin opzoeken. Vaak brengen we complexe processen terug naar de essentie. Techniek is hierin onmisbaar, maar slechts faciliterend in wat wij doen.

Wij zoeken relevantie en logica. 

In beweging brengen. Dat is wat wij doen. Het resultaat is wat ons drijft. De manier waarop we bijdragen aan vernieuwing is hoe we samen met onze klanten succesvol zijn. Samen met de klant op zoek naar relevantie en logica. Waarbij processen het uitgangspunt vormen van een effectieve verandering.

Wij focussen op behoeften van de business. 

Het draait allemaal om die twinkel. Je ziet hem precies op het moment dat de zon weerkaatst in een kristal. Wanneer alles op z’n plek valt. Terug te zien in de ogen bij mensen met passie. In de ogen van ons team, van onze opdrachtgevers en partners. In onze ogen hebben we nu al gewonnen. Bedrijven die deze groeicurve kunnen vasthouden, zijn allemaal winnaars. Wij zijn super trots! Maar of we ook een award ontvangen? Dat horen wij tijdens de uitreiking op 15 november. Het Financiële Dagblad reikt dan de FD Gazelle awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.