10 January 2019

My first week at FlowFabric

1. Wie is Koen?

Ik ben Koen, geboren en getogen in het Oosten van het land, Haaksbergen.
Mijn Bachelor Bedrijfskunde heb ik aan de Rijksuniversiteit Groningen gevolgd, met een exchange in Ankara, Turkije. Daarna heb ik mijn Master Management of Innovation aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam gevolgd. Na deze avonturen ben ik teruggekeerd naar Twente voor mijn eerste baan als Business Intelligence Consultant bij Victa, hier werkte ik met o.a. QlikSense.

Verder ben ik Voetbal en F1 fanaat met een voorliefde voor speciaal biertjes.

2. Waarom ben je bij FlowFabric gaan werken?

Ik vind het spel tussen Business en IT erg interessant en wil me specialiseren in het digitaliseren én optimaliseren van complexe bedrijfsprocessen. Tijdens de sollicitatieprocedure sprong FlowFabric eruit voor mij.  Dit komt door de betrokkenheid, en de meedenkende- en progressieve visie op bedrijfsvoering. Ontwikkeling van de werknemer staat hoog in het vaandel. Dat zie je terug in de gehele werkwijze.

3. Wat ga je de eerste week doen?

Mijn eerste week staat in teken van kennismaken met collega’s, de Mendix training en een onboarding programma waarbij ik een kijkje in de keuken neem op de verschillende afdelingen.

4. Welk moment was het leukst?

Het behalen van het Rapid Developer Certificaat en het zetten van een rondetijd op het Circuit van Australië in de FlowFabric Formule 1 Playseat. (Nog even trainen en dan kan ik de strijd aan met collega’s:)).

5. Wie is je favoriete collega in spe?

Tricky question. Om die titel kan nog gestreden worden. Had ik al gezegd dat ik mijn koffie zwart drink? 🙂

6. Waarom moeten je vrienden ook bij FlowFabric komen werken?

Het is een frisse, dynamische organisatie. Er heerst een ondernemerscultuur waarbij veel vrijheid en ruimte is voor initiatieven vanuit werknemers. Daar komt verantwoordelijkheid bij kijken, maar dat vertrouwen krijg je. Naast dat er hard gewerkt wordt, is er ook ruimte voor bijvoorbeeld een potje tafelvoetbal en leuke uitjes. Zo zijn een aantal collega’s momenteel samen op wintersport!