09 August 2019

My first week at FlowFabric as UI/UX Designer

Wie is Remco?

Ik ben ben Remco Wierenga 35 jaar, geboren in Amsterdam en getogen in Uithoorn. Voordat ik bij FlowFabric kwam werken, werkte ik bij Funatic als UI/UX Designer / Front-End Developer. Hier maakte ik voornamelijk mooie designs voor publieke websites en patiëntportalen van ziekenhuizen. Mijn vrije tijd besteed ik het liefst door te illustreren, sculpten, gamen, series te binge watchen, te varen, zwemmen en sporten.

Waarom ben je bij FlowFabric gaan werken?

Van mijn voormalige collega’s hoorde ik goede verhalen over FlowFabric en eenmaal hier op gesprek geweest te zijn en een beetje de sfeer geproefd te hebben was ik om. Dat en daarnaast is FlowFabric een mooie en snel groeiende organisatie die innoveert en goed voor hun werknemers zorgt.

Wat heb je de eerste week gedaan?

De eerste dag was ik voornamelijk bezig met het installeren van alle benodigde software en veel handjes schudden. De tweede dag werd ik al meteen aan het werk gezet voor een aantal praktijk cases. Tussendoor heb ik een Introductie Sales en een introductie Operations gekregen. Woensdag, donderdag en vrijdag mocht ik naar het hoofdkantoor van Mendix in Rotterdam voor de Rapid Developer Course.

Welk moment was het leukst?

Ik vond het leukst dat ik meteen aan het werk gezet werd op dag twee. Een vliegende start zullen we maar zeggen.

Wie is je favoriete collega in spe?

Aah dat is een gemene vraag, maar dan moet ik toch echt Emiel zeggen.

Waarom moeten je vrienden ook bij FlowFabric komen werken?

Omdat het een mooie snelgroeiende organisatie is die investeert in de toekomst. FlowFabric heeft de zaakjes goed op orde en er heerst een goede energie om mooie dingen te willen maken.