11 November 2019

My first week at FlowFabric as Mendix Business Consultant

Wie is Emiel?

Ik ben Emiel Groendijk. 23 jaar oud, geboren en getogen in Utrecht. Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd als Master of Information Science in Amsterdam. In mijn vrije tijd beweeg ik graag en doe ik sporten zoals tennis, hardlopen, snowboarden, surfen en dansen. Daarnaast kijk ik graag naar (e-)sport, speel ik zelf games en ben ik recentelijk mijn eerste Dungeons & Dragons campaign begonnen.

Waarom ben je bij FlowFabric gaan werken?

Tijdens mijn eerste gesprekken was het voor mij meteen duidelijk. FlowFabric is een bedrijf waar ik veel kan leren in korte tijd en waar een goede sfeer heerst. Wat mij voornamelijk aansprak, is dat je bij FlowFabric al snel kunt bijdragen aan projecten, daar houd ik van.

Wat heb je de eerste week gedaan?

Mijn eerste week begon met het ontmoeten van mijn nieuwe collega’s en zorgen dat mijn laptop en telefoon klaar waren voor gebruik. Daarnaast waren er een aantal introducties om FlowFabric beter te leren kennen. Zo kreeg ik een introductie in Sales en FlowFabric Insights. Op woensdag, donderdag en vrijdag mocht ik naar het Mendix hoofdkantoor voor een introductiecursus in Mendix. Daar heb ik direct mijn Mendix Rapid Developer Certificate gehaald.

Welk moment was het leukst?

Op de eerste dag binnenkomen en meteen een telefoon, laptop en auto krijgen is stiekem wel heel leuk. Daarnaast is het leuk dat ik na een week al mijn Rapid Developer certificaat behaald heb.

Wie is je favoriete collega in spe?

Nathalie en ik zijn tegelijk begonnen en hebben samen de Mendix cursus in Rotterdam gevolgd, dat was erg gezellig.

Waarom moeten je vrienden ook bij FlowFabric komen werken?

Als starter is FlowFabric een fijn bedrijf omdat alles goed is geregeld. Je leert je collega’s snel kennen door de gezamenlijke lunch of een potje tafelvoetbal. Daarnaast heerst er een gedreven sfeer en wordt er hard gewerkt. Je leert veel en er staat altijd iemand klaar als je vragen hebt.