24 April 2020

My first week at FlowFabric as Mendix Business Consultant

WIE IS CHRISTIAAN?

Ik ben Christiaan, 27 jaar oud en een rasechte Amersfoorter. In m’n vrije tijd ga ik graag hardlopen, fitnessen of voetballen. Hiernaast vind ik het heel tof te gaan backpacken, tas op de rug en wat meer van de wereld zien. In de periode voor FlowFabric heb ik samen met mijn vriendin 5 maanden een rondreis gemaakt door Azië. Een supergave ervaring, maar nu ook weer goed verzadigd en zin om aan de slag te gaan!

WAAROM BEN JE BIJ FLOWFABRIC GAAN WERKEN?

Na de reis was ik wel weer toe aan een nieuwe uitdaging, en na een aantal telefonische gesprekken met recruiters was het vooral FlowFabric waar ik een goed gevoel bij kreeg. Langs geweest op kantoor en na het fijne intakegesprek wist ik het vrij zeker, bij FlowFabric wil ik gaan werken! Later op de dag had ik echter nog een intake bij Mansystems en ook dat gesprek was toch wel heel prettig. Twee hele toffe bedrijven, duizelig van al het vergelijken en een heel interessant nieuwbericht verder was dit dus achteraf helemaal niet nodig en krijg ik nu het beste van beide!

HEB JE MAKKELIJK JE DRAAI KUNNEN VINDEN?

Ondanks de maatregelen omtrent het corona virus werd ik gelijk vanaf het eerste moment overal bij betrokken, zodat ik lekker kon starten. Het is zeker een apart begin en wel wat lastiger om collega’s op persoonlijk vlak te leren kennen, maar iedereen is heel toegankelijk en behulpzaam. Als ik met vragen zit, staat er altijd wel iemand klaar om je hiermee te helpen en dat is wel heel tof.

WELK MOMENT WAS HET LEUKST?

De pubquiz winnen natuurlijk! Ook heel leuk om een hoop collega’s gelijk wat beter te leren kennen op de vrijdagmiddagborrel.

WAAROM MOETEN JE VRIENDEN OOK BIJ FLOWFABRIC KOMEN WERKEN?

Omdat er gewoon een hele ontspannen, enthousiaste sfeer hangt. Collega’s staan voor je klaar om je te helpen als je even vast zit, je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen, wordt overspoeld met welkomstcadeaus en zeker met de Mansystems fusie nu kan je gewoon erg mooie stappen maken!