21 November 2019

My first week at FlowFabric as a Business Analist

Wie is nathalie?

Ik ben Nathalie van Rijsbergen, 30 jaar en ik woon samen met mijn vriend Leon en onze hond José in Rotterdam. Voordat ik bij FlowFabric aan de slag ging, heb ik ruim 6 jaar in de verzekeringsbranche gewerkt als schadebehandelaar en later als Product Owner en Business analist. In mijn vrije tijd doe ik graag aan basketbal en crossfit. Daarnaast vind ik het leuk om met vriendinnen speciaal biertjes te drinken of om met mijn vriend lekker op de bank te hangen.

Waarom ben je bij FlowFabric gaan werken?

Bij mijn vorige werkgever werd er een applicatie gebouwd met Mendix, dit vond ik gelijk een gaaf platform. In combinatie met projectwerk vond ik dit zo leuk, dat ik in deze hoek verder ben gaan zoeken. Toen kwam ik al snel bij FlowFabric terecht, waar ik na twee leuke gesprekken direct wist dat dit een goede match zou zijn. De professionaliteit maar toch persoonlijke sfeer viel mij gelijk positief op.

Wat heb je de eerste week gedaan?

Mijn eerste week begon op vrijdag. Dus dat was rustig inkomen, mijn nieuwe collega’s ontmoeten en laptop en telefoon installeren. Ik kreeg toen ook te horen dat ik de maandag erna gelijk mee mocht naar een klant, super gaaf! In mijn eerste volle week heb ik op maandag en dinsdag een aantal introducties gehad van o.a. Operations en Sales en mocht ik woensdag t/m vrijdag naar het hoofdkantoor van Mendix voor het volgen van de Rapid Developer Course.

Welk moment was het leukst?

Ik vond het heel tof dat ik gelijk mee mocht naar een klant. Wel een beetje spannend, maar leuk om gelijk in het diepe te worden gegooid.

Wie is je favoriete collega in spe?

Hmm, lastige vraag. Ik heb met meerdere collega’s al leuke gesprekken gehad, maar als ik iemand moet kiezen, is het toch Emiel. Ik ben samen met hem begonnen bij Flow en we hebben samen de cursus bij Mendix gedaan.

Waarom moeten je vrienden ook bij FlowFabric komen werken?

Ik hou van hard werken, maar er moet ook tijd zijn voor een lolletje. Dat is precies hoe ik Flow tot nu toe heb ervaren; een club hardwerkende mensen, die nooit te beroerd zijn elkaar te helpen, maar het ook gezellig vinden om een praatje te maken of een biertje te drinken op vrijdagmiddag. Wat mij betreft de perfecte combinatie.