17 May 2017

Mendix on Tour 2017

15 juni 2017. Schrijf je nu in?

In de digitale economie draait alles om klantervaring en slimme processen. Software neemt daarbij een steeds prominentere plaats in. Nieuwe technologieën als Internet of Things (IoT), kunstmatige intelligentie en cognitieve diensten zetten de wereld van applicatieontwikkeling op z’n kop. Ieder bedrijf is in feite een software bedrijf, en iedere manager moet denken als een software executive.

Digitale Transformatie

Ongetwijfeld staat digitale transformatie ook bij u op de agenda. Maar hoe benut je digitale technologie nu écht in de bedrijfsvoering om concurrentievoordeel te halen of zelfs nieuwe verdienmodellen te creëren? Dit vraagt om een fundamenteel andere aanpak en maakt het noodzakelijk om snel moderne applicaties te bouwen en op te leveren.

Mendix on Tour kun je daarom niet missen!

Laat je inspireren door succesverhalen van klanten zoals ProRail en Philips Healthcare die op basis van Bimodal IT en pace-layered applicatiestrategie sneller innoveren en beter concurreren. Leer hoe real-time gegevens te verzamelen over de actuele status van ‘dingen’ dankzij Internet-of-Things en laat je inspireren door het succesverhaal van Heijmans/BeSense. En ervaar hoe je met een slimme applicatiestrategie, een moderne ontwikkelomgeving en een ‘agile’ implementatie-aanpak snel mobiele- en webapplicaties kunt opleveren

Waar & wanneer:
RDM-kade 59, Rotterdam
Donderdag 15 juni 2017
09:00 – 16:00 uur
Na deelname aan Mendix On Tour ben je optimaal geïnformeerd hoe je een software- en data-gedreven organisatie kunt opzetten. Uiteraard is FlowFabric is sponsor van Mendix on Tour. We nodigen je dan ook graag uit om hierbij aanwezig te zijn. Laat onderaan deze pagina je gegevens achter en wij zorgen voor de inschrijving.