16 March 2020

Maatregelen FlowFabric inzake het coronavirus

Medewerkers werken thuis

FlowFabric houdt de ontwikkelingen rondom het corona virus nauwlettend in de gaten. Na de genomen maatregelen van afgelopen weekend, is daarom vanaf vandaag ons kantoor gesloten en werken onze medewerkers thuis. Deze keuze is gemaakt om de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en relaties zoveel mogelijk te waarborgen en de verspreiding van het corona virus te beperken. Alle fysieke afspraken worden omgezet naar een (video)call.

Continuïteit aan klanten gegarandeerd

Onze technologieën zijn zodanig ingericht dat we de continuïteit van onze dienstverlening ononderbroken kunnen garanderen. Onze productiviteit en service blijven zoals u van ons gewend bent, op hoog niveau. We blijven in nauw contact en zullen onze dagelijkse stand-ups voortzetten om de voortgang van projecten te waarborgen.

Bij FlowFabric maken wij gebruik van een Virtual Office Space om het werken op afstand toch zo persoonlijk mogelijk te maken. In de virtual office applicatie werk je met je gehele team in een virtueel kantoor waarbij je elkaar ziet lopen, hoort praten en een meeting ziet hebben middels een avatar. Deze werkwijze bevordert de betrokkenheid, aandacht en samenwerking binnen een project. Mocht u dit een mooie oplossing vinden voor de huidige omstandigheden en hier meer informatie over willen ontvangen, kan uw accountmanager u hier meer over vertellen.

Onze voorkeur gaat altijd uit naar werken op locatie en persoonlijk contact. Echter, voor de zorg van eenieders gezondheid en veiligheid, zien we het vermijden van dit contact als noodzakelijk. Om die reden zijn vanaf nu alle afspraken virtueel, tot in ieder geval 6 april.

Alle evenementen geannuleerd

Bij deze maatregelen hoort ook het cancelen van evenementen. Mendix World gaat om die reden dan ook niet door. Dit wordt verplaatst naar 2021. Andere geplande evenementen tot en met in ieder geval 6 april zijn daarom ook afgelast.

FlowFabric hoopt met deze maatregelen verspreiding van COVID-19 te verminderen. Indien het RIVM met aanvullende maatregelen komt zullen wij daar zo snel mogelijk op inspelen.

Mocht u vragen hebben over bovengenoemde maatregelen of eventuele consequenties, bespreek dit dan direct met het projectteam.