09 August 2019

FlowFabric op Mendix World

Op 16 en 17 april zijn we met FlowFabric als Platinum Sponsor aanwezig op Mendix World. Hét Mendix event waar je bij wilt zijn als je met het platform werkt of er juist over nadenkt om Mendix in zetten voor het invullen van je digitale transformatie strategie.

Dit jaar staat Mendix World in het teken van innovatie. Het thema is dan ook “Welcome to the future of app development”. Beide dagen zijn gevuld met diverse interessante presentaties door verschillende nationale en internationale sprekers. Denk aan de CEO’s, CTO’s en CIO’s van bedrijven zoals PostNL, Siemens, ABN AMRO, Mendix en VGZ.

Ook zullen er interessante workshops en breakout sessies gehouden worden. Er is ruime mogelijkheid om te netwerken en er zullen verschillende Mendix partners met een stand op de beurs staan om hun best practices te laten zien. Kortom, een dag om tot veel nieuwe inzichten te komen en je te laten inspireren.

Wat kun je van FlowFabric verwachten?

In de toekomst zal low-code een steeds grotere en belangrijkere rol gaan spelen op het gebied van app development. Voor het ontwikkelen van business apps gaat de focus verschuiven van de tradtionele IT developer naar de business developer (citizen devloper). Zo kan nog beter de vertaalslag vanuit de business worden gemaakt en wordt application development toegankelijk gemaakt. Dit betekent ook dat het gebruik van tooling , zoals het Mendix platform, steeds toegankelijker moet worden voor business developers.

Maar hoe?

Dit is het vraagstuk waar wij antwoord op zullen geven tijdens Mendix World. Ben je benieuwd wat onze visie achter dit vraagstuk is en hoe wij de toekomst zien? Wil je zien hoe wij een innovatie lanceren op dit gebied? Kom dan op 16 of 17 april naar Mendix World en loop langs bij onze stand voor een real-life demo.

ZIEN WE JE DAAR?

We laten je kennismaken met nieuwste en meest innovatieve mogelijkheden om meer uit het Mendix platform te halen. Mendix slimmer maken door middel van datascience of juist nog sneller kunnen ontwikkelen. Een kleine sneak peak… stel je voor dat je kunt modelleren door middel van een tekening. We horen je denken, “waar gaat dit over?”, dat wordt allemaal duidelijk tijdens Mendix World.

Heb jij nog geen tickets? Neem dan even contact met ons op, wij kunnen als Platinum sponsor namelijk gratis tickets(t.w.v. €499) voor jou regelen. Wij hebben er zin in en hopen jou daar te zien!