21 October 2019

FlowFabric is FD Gazellen 2019

Voor de 6keer op rij zijn wij winnaar van de FD Gazellen Awards! Wat een eer en hoe trots zijn we dat we ook in 2019 deze erkenning weer krijgen. Opnieuw een bevestiging dat we goed bezig zijn en onze groei ambities waarmaken. Dit was nooit gelukt zonder al het harde werken van onze collega’s en het vertrouwen van onze partners en opdrachtgevers. Allemaal ontzettend bedankt!

ONZE KLANTEN, PARTNERS EN COLLEGA’S

Afgelopen jaar hebben we niet alleen onze groei gerealiseerd door uitbreiding van ons team, maar ook door het introduceren van nieuwe diensten en producten en het verwelkomen van nieuwe klanten. Zo hebben we FlowFabric Insights verder geïnnoveerd door het toevoegen van de KNIME technologie. Hierdoor is er nog meer mogelijk op het gebied van business intelligence en artificial intelligence dashboarding. Verder hebben we de samenwerking geïntensiveerd met onze belangrijke Technology partners Mendix, KNIMEQlik en Ortec.

Ook hebben we onze standaardoplossingen, zoals de FlowFabric Promotie Manager, voorzien van de laatste nieuwe features en mogelijkheden. Door deze toevoegingen kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn bij het ontwikkelen van innovatieve oplossingen. Want niks is leuker dan bijdragen aan vernieuwing. Digitaal transformeren, optimaliseren of organisaties helpen excelleren. Samen nadenken over innovatie en de grenzen opzoeken. Dat is wat we leuk vinden en waar we goed in zijn.

Daarnaast hebben we in 2019 de Mendix Partner of the Year Award gewonnen, wat samen met de FD Gazellen 2019 een bekroning is op onze groei en het werk dat wij verzetten als Mendix partner.

WIJ FOCUSSEN OP DE BUSINESS EN HAAR BEHOEFTEN

Het draait allemaal om die twinkel. Je ziet hem precies op het moment dat de zon weerkaatst in een kristal. Wanneer alles op z’n plek valt. Terug te zien in de ogen bij mensen met passie. In de ogen van ons team, van onze opdrachtgevers en partners. In onze ogen hebben we nu al gewonnen. Bedrijven die deze groeicurve kunnen vasthouden, zijn allemaal winnaars. Wij zijn super trots!