26 October 2018

FlowFabric is FD Gazelle 2018

Voor de 5ekeer op rij zijn wij winnaar van de FD Gazellen Awards! Wat een eer en hoe trots zijn we dat we ook in 2018 deze erkenning weer krijgen. Opnieuw een bevestiging dat we goed bezig zijn en onze groei ambities waarmaken. Dit was nooit gelukt zonder al het harde werken van onze collega’s en het vertrouwen van onze partners en opdrachtgevers. Allemaal ontzettend bedankt!

Onze klanten, partners en collega’s

Afgelopen jaar hebben we niet alleen onze groei gerealiseerd door uitbreiding van ons team, maar ook juist door het introduceren van nieuwe diensten en producten. Zo hebben we partnerships gesloten met Omnext voor Code Quality en hebben we 24×7 support geïntroduceerd bij onze Mendix Certified support desk. Ook hebben al onze Mendix klanten sinds dit jaar de mogelijkheid om middels onze Insights propositie meer waarde uit hun Mendix data te halen. Dit noemen we Decision Intelligence.

Verder hebben we de samenwerking geïntensiveerd met onze belangrijke Technology partners Mendix, Qlik en Ortec. En hebben we onze standaardoplossingen, zoals de FlowFabric Promotie Manager, voorzien van de laatste nieuwe features en mogelijkheden.

Door deze toevoegingen kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn bij het ontwikkelen van innovatieve oplossingen. Want niks is leuker dan bijdragen aan vernieuwing. Digitaal transformeren, optimaliseren of organisaties helpen excelleren. Samen nadenken over innovatie en de grenzen opzoeken. Dat is wat we leuk vinden en waar we goed in zijn.

Wij focussen op de business en haar behoeften

Het draait allemaal om die twinkel. Je ziet hem precies op het moment dat de zon weerkaatst in een kristal. Wanneer alles op z’n plek valt. Terug te zien in de ogen bij mensen met passie. In de ogen van ons team, van onze opdrachtgevers en partners. In onze ogen hebben we nu al gewonnen. Bedrijven die deze groeicurve kunnen vasthouden, zijn allemaal winnaars. Wij zijn super trots!En gaan op 13 november onze award in ontvangst nemen, de enige vraag is nog; winnen we goud, zilver of brons?

Wij gaan natuurlijk voor goud, net als bij onze klanten!