10 December 2018

FlowFabric App Battle 2018

De FlowFabric App Battle is een dag waarop alle medewerkers van FlowFabric met elkaar de strijd aangaan om binnen één dag de meest innovatieve, aansprekende of onderscheidende Mendix app te ontwikkelen. Dit jaar was de opdracht duidelijk, maar toch ook uitdagend, namelijk: bedenk samen met je team de nieuwe propositie voor FlowFabric.

FlowFabric appbattle 2018

Voor het derde jaar op rij organiseerden we de jaarlijkse App Battle bij FlowFabric. De App Battle is een dag waarop alle medewerkers op kantoor zijn en we elkaar uitdagen buiten de kaders te denken om tot een nieuwe, innovatieve applicatie te komen. Dit jaar was de opdracht om een nieuwe propositie voor FlowFabric te bedenken of om een bestaande propositie uit te breiden. Het idee was hierachter om een nieuwe oplossing te bedenken waarmee we klanten in een bepaald segment bedienen, zoals we dat nu ook doen met de bestaande Promotiemanagement applicatie binnen het retail domein.

De dag begon met een kick-off, gevolgd door een gezamenlijk ontbijt. Hierna was het tijd voor de brainstorm sessies met je team. Voorafgaand werd je gevoed met ideeën van Edwin, een van onze Mendix consultants die ook verantwoordelijk is voor het thema innovatie binnen FlowFabric. Zo liet Edwin verschillende services zien waar wij mee werken zoals IBM Watson, speech en image recognition services waarmee je je Mendix App kan verrijken. De dag was vrij in te delen, het enige dat vast stond was dat ieder team aan het eind van de dag zijn innovatieve app moest pitchen.

De winnaars

Het winnende team heeft een applicatie bedacht voor de verzekeringsbranche. Een app waarmee middels de inzet van slimme services het indienen van een schade claim sterk vereenvoudigd kan worden. Benieuwd? Krijg via onderstaande film een mooie impressie van de FlowFabric App Battle 2018.  

En Meer weten hoe we binnen jouw organisatie met Mendix kunnen innoveren? Laat dan je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Get in touch

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.