24 May 2016

Deloitte Technology Fast50

FlowFabric is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 Award 2015. Hiermee heeft FlowFabric bewezen jaar op jaar een fantastische groei te kunnen laten zien. De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Vrijdag 9 oktober wordt de uiteindelijke ranking feestelijk bekendgemaakt in Groningen.

Over Deloitte Technology Fast50
De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2011 – 2014). Bedrijven die korter bestaan, kunnen meedoen aan het Deloitte Technology Fast50-programma in de categorie Rising Star. Zij worden beoordeeld op omzetpotentie en schaalbaarheid, in plaats van op groeicijfers. De genomineerden van de Rising Star-categorie worden op vrijdag 11 september bekendgemaakt. De deelnemers kunnen afkomstig zijn uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten.

Over FlowFabric
FlowFabric ondersteunt organisaties bij het realiseren van meer wendbaarheid, door het vereenvoudigen van het applicatie ontwikkelproces en het creëren van meerwaarde door business en IT samen te brengen. FlowFabric ontwikkelt en implementeert Dynamic Business Apps die bedrijfsprocessen optimaal ondersteunen en medewerkers in staat stellen efficiënte en betere keuzes te maken. De combinatie van FlowFabric’s specifieke domeinkennis en het Mendix platform maakt van FlowFabric een onderscheidend consultancy bureau. FlowFabric is opgericht vanuit het geloof dat maatwerk applicatie ontwikkeling efficiënt en business gedreven kan zijn.

Wij zijn vereerd en aangenaam verrast dat we genomineerd zijn voor de Deloitte Technology Fast50. Onze strategie en aanhoudende groei van de laatste jaren heeft onze positie in de markt verstevigd. Deze nominatie zien we als bevestiging dat we op de goede weg zitten.
– Kjeld Cornelissen, Algemeen Directeur bij FlowFabric

Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmamanager van de Technology Fast50: “In de lijst van genomineerden zien we dit jaar een opvallend aantal ondernemingen dat eerder of zelfs meerdere keren in de top 50 is geëindigd. De proposities van veel nieuwkomers spelen in op maatschappelijke en economische ontwikkelingen, zodat er sprake is van producten en diensten die een aantal jaren geleden nog niet bestonden. Dit maakt dat er variatie en doorontwikkeling is in het soort ondernemingen dat meedoet. Daarnaast valt op dat veel inschrijvers en genomineerden zich snel begeven op het niveau van een netwerkorganisatie.